Ondt i Svangen på højre fod.

T.Hansens billede

HJÆLP!!

Jeg skal løbe maraton i Odense på søndag, men har pludselig efter min 15k trænings tur i lørdags, fået sindssygt ondt i svangen (svangsenebetændelse?) på højre fod.

Er det noget der kan tapes op, eller er der andet jeg kan gørre?

Kunne se på nettet, at der fandtes nogle optapnings metoder, men kunne også læse, at det som regel skulle gøre mest ondt om morgnen, hvilket ikke er tilfældet.

Jeg har tidligere døjet med skinnebensbetændelse, men efter konsultation hos div. specialister + løbestilsanalyse, har jeg fået nogenlunde styr på det.
Kan det her (ondt i svangen) være en følge skade?

Jeg løb maraton i april uden problemer, men nu kommer det her en uge inden Odense, hvor jeg ellers er ved at trappe ned, og en smerte jeg aldrig før har oplevet.

Håber i har nogle løsnings forslag, da jeg er lidt desperat. :confused:

Mvh.
Thomas

#1

Jesper Birkedals billede
Hej T-Hansen Du har ikke svangsenebetændelse, det kommer aldrig så akut som det du beskriver, derimod, så tror jeg du har en fodrodslåsning. Disse kommer ofte akut, og det er har udløst er højst sandsynlig al din løbetræning, ikke fordi du gør noget forkert, men dette er ofte en skade der sker på baggrund af mange kilometer og interval træning. Behandlingen er meget nem, din knogle skal manipuleres på plads, og nogle få andre ting skal lige justeres så skulle du være klar igen. Det skal jo bare gå lidt stærkt når nu du skal løbe på onsdag, så jeg skal høre hvor i landet du bor, så jeg kan sende dig til den rigtige der kan fikse dette problem for dig. Det du mærker i svangen er både din fikserede knogle, men vævet rundt omkring knogler vil også trække sig sammen, og være meget ømt. Venlig Hilsen Jesper Birkedal

#2

T.Hansens billede
Hej Jesper Tak for det hurtige svar - det lyder på dig som om det hurtigt kan fikses. Jeg bor i Esbjerg Hilsen Thomas

#3

Jesper Birkedals billede
Hej Thomas Jeg kender Poul Erik i Varde, han ville kunne hjælpe dig PEP Fysioterapi, Kongsgårdsvej 16, 6800 Varde, 24605565 Skriv endelig herinde hvordan det går med foden på søndag, håber du kan nå forbi Poul Erik inden weekenden Venlig Hilsen Jesper Birkedal

#4

T.Hansens billede
Hej Jesper Tak for hjælpen. :;-) Jeg var forbi Poul Erik både torsdag & lørdag. Han fik knoglerne i foden manipuleret på plads, så smerten var minimal og det lykkedes mig, at gennemføre H.C Andersen Marathon. LL Godt nok ikke i den ønskede tid, men det var ikke fodens skyld.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk