Ondt i knæhasen

Lones billede

Hej,

 

Jeg har over de seneste par måneder haft mere ell mindre ondt i højre knæ-hase. Det kommer og går, nogen gange er det blevet værre efter en løbetur andre gange (dog i mindre tal) ligefrem bedre, men helt væk kan jeg ikke få det.

Jeg har aldrig haft problemer med knæ/knæhaser før, og har løbet jævnt gennem flere år. Alt fra 5-21km, men pludseligt kom det i foråret. Jeg løb lidt mindre en tid og holdt lidt pause, men det vender tilbage næsten hele tiden. Jeg mærker det ikke, når jeg bare går ell sidder med benene i 90C, men en del når de er strakte, og kan vågne om natten, og mærke smerten.

Holdt eks. lang pause i sommerferie, og kunne intet mærke efter 3 uger, skulle derpå til koncert, og dagen efter var den helt gal.. (havde stået op til koncerten), og kunne igen mærke det efter løbeture.

Jeg har gennem foråret/sommeren forsøgt at få trænet ordentligt op til endnu et 1/2M, men har ofte måtte holde småpauser ell drosle lidt ned. Skal løbe chp half på søndag d.: 17-9, og nu efter weekendens tur, stille og roligt tempo, er smerten vendt tilbage..Mærkede ikke rigtigt noget på selve løbeturen.

Så hvad gør en klog? Hvordan kan jeg få bugt med det?

Lige en ekstra detalje, går og står en del på arbejdet, og har her det sidste 1/2-1år oplevet smerte under højre forfod (samme side), hvis jeg har haft for flade sko på, men det er dog væk igen.

Håber I kan hjælpe

På forhånd tak

VH Lone

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk