Ondt i knæet (Formentlig overbelastning/løbeknæ)

Olivers billede

Hej - mit navn er Oliver og jeg spiller fodbold. Jeg spiller fodbold i TFC på Vestsjælland, hvor vi ligger i Sjællandsserie. Jeg har haft en brækket fod og har været ude af stand til at spille fodbold i 4-5 mdr., og er først gået igang igen her for 4 uger siden med at træne igen. Vi har trænet hårdere end normalt til en opstart med mange løb. 

 I fredags efter træning om torsdagen havde jeg så smerter i venstre knæ. Når jeg gik og hvis jeg trykkede på knæet, så føltes det som et blåt mærke næsten. Jeg spillede så træningskamp om lørdagen uden de store problemer, men søndag var smerterne der så igen. Jeg troede ikke, at det var alvorligt, så jeg trænede igår (mandag) og idag (tirsdag) og har haft mange smerter efterfølgende. Det gør ondt stort set hele tiden, når jeg går og det kommer fra det øverste af venstre knæskal. Det føles, som sagt, som om man har et blåt mærke, når jeg trykker på knæskallen. Og det strækker og gør ondt, når jeg går.  

Jeg ville høre, hvad det kan være og hvad jeg skulle gøre for hurtigst muligt at få det ordnet, siden sæsonen snart starter og efter et langt skadesforløb, så har jeg ikke overskud til endnu et. Det er jo et helvede :) 

Efter at have søgt på nettet og undersøgt de forskellige ting, så lyder det meget som en overbelastning af knæet. Jeg ville også høre, om det eventuelt kan have gjort noget alvorligt ved, at jeg har forsøgt at træne med smerterne, da jeg stadig godt kunne løbe, selvom det gjorde ondt.

På forhånd tak for svar. Oliver.

#1

Olivers billede

Ved ikke lige, hvorfor den valgte at sende så mange indlæg, det var ikke meningen. Beklager.

#2

Olivers billede

Kan jeg evt. få et svar? :D

#3

Jesper Birkedals billede
Hej Oliver Ja selvfølgelig kan du få er svar.som jeg ser det så er det din brækkede fod der er problemet. En brækket eller forstuvet fod efterlader ofte stivhed i flere led i foden, så foden er ikke ligeså fleksibel og det belaster muskler op igennem benet på en uhensigtsmæssig måde, og ender meget ofte med ondt i knæet, så jeg vil anbefale at du får en Osteopat til at kigge på din fod og resten af kroppen så du kan komme igang med fodbolden igen Mvh jesper

#4

Olivers billede

Tak for svaret. Jeg kan sagtens følge dig i at selve skaden kan stamme fra foden og det vil jeg selvfølgelig få kigget nærmere på. Men nu da "skaden er sket" og smerten er at finde i knæet og det er der, det gør ondt, når jeg går osv. - vil en ostepat så kunne hjælpe med dig eller hvad skal jeg stille op med det?

#5

Jesper Birkedals billede
Hej Oliver Hvis smerten i dit knæ skyldes din fod så bør behandling Af din fod have effekt på knæet med det samme, så mit råd er at få kigget på fod og knæ så hurtigt som muligt

#6

Olivers billede

Også selvom jeg ikke har smerter i foden længere eller problemer, så mener du, at det stadig kan skyldes det?

#7

Jesper Birkedals billede
Ja det gør jeg , for det er noget jeg ser konstant ser på klinikken At symptom og årsag ofte ligger langt væk fra hinanden Mvh jesper

#8

Olivers billede

Okay, tusind tak for svaret. Jeg har været til fys et par gange og han mener, at det er overbelastning i knæet. Skal jeg prøve at tage til en ostepat alligevel eller hvad synes du? 

#9

Jesper Birkedals billede
Kan kun give min anbefaling og den hedder søg en Osteopat Mvh Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk