Ondt i knæ

Magnuss billede

Hej 

Jeg er ved at træne op til en halv ironman i denne tid. Svømningen og cyklingen har jeg godt styr på og konditionen er egentlig også til løbet, men det er mere med at få kilometre i benene, uden at blive skadet. 

Har de seneste uger løbet ture på omkring 11 km og dermed forøget træning en del. Det har mine skinneben ikke været synderligt glade for, men med kompressionssokker går det. Da jeg kom hjem efter en 13 km tur efter 60 km cykling igår, fik jeg imidlertid ondt i venstre knæ. Smerten sidder på ydersiden af knæet, næsten nede ved skinnebenet og kommer, når benet bøjes med kraft på det. Eksempelvis kan jeg ikke gå op og ned af trapper idag, uden det gør ondt. Smerten er lidt stikkende. 

Har haft præcist det samme før, bare i højre knæ, men der gik der lang tid, før det gik over, bla. fordi jeg kom til at løbe for meget med smerten. Min fysioterapeut sagde dengang, at det ikke var et løberknæ, men at det derimod havde noget med senen, der er i det område at gøre. Dengang kunne jeg sagtens cykle og svømme med knæet, men altså ikke løbe.

Mit spørgsmål til jer er så, hvordan jeg hurtigst kommer af med denne smerte og kan komme igang med at træne igen og hvad I tror det kan være? Hvis jeg bør holde pause, hvor længe bør den så vare?

Er lidt bekymret, da min halve ironman ligger om ca. 6 uger og jeg har derfor ikke tid til en længere pause igen.

På forhånd tak :) 

Med venlig hilsen 

Magnus

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15432:

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk