Ondt i hoften i forbindelse med skoliose

Louise Hvids billede
Hej, Jeg har igennem nogle år nu haft skoliose, og har aldrig haft problemer med det. Men her for nylig har jeg oplevet stærke smerter i min hofte ved løb. Jeg har aldrig fået operationen mod skoliose, men går til daglig med et Boston korset. Jeg er til daglig elite gymnast og skal derfor bruge løb hele tiden. Så mit spørgsmål er: Skal jeg blive ved med at løbe, eller er der andet jeg skal gøre?

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Louise

Det lyder jo til at du til trods for en skoliose er ret velfungerende, når du kan være alitegymnast, hvilket jo bare er et godt tegn 

Der er rigtig mange ting i kroppen der kan påvirke rygsøjlens bevægelse, så det kan være at der i uger eller måneder før du fik ondt i hoften, er sket noget andet i kroppen der efter noget tid begynder at påvirke din skoliose og herved også din hofte. 

Det kunne f.eks være en forstuvet fod, eller en hård landing fra gymnastikken, men også rigtigt mange andre ting. 

Det er med Scolioser også tit relevant at få lavet et kontrol røntgen, som kan afsløre hvordan det står til omkring scoliosen, om den er stabil, eller der sker yderligere forskydninger i kroppen. ift hoften kan det også være relevant ift de smerter du har fået.

 

Generelt er scolioser, sagtens noget man kan behandle på, så hvis du har en behandler du bruger til ryggen, en fys kiropraktor osteopat eller lignende, så kan du også få dem til at ta et kig på dig, med de nye smerter du har fået. 

 

Mvh 

Jesper 

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15380:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk