Motion før eller efter julefrokosten

Risagers billede

Nu begynder det store ædegilde! Men hvis man nu vil spise lidt mere end normalt, men stadigvæk vil passe på vægten, hvad er så bedst??
1 Løbe en tur og forbrænd en masse kcal før festen eller
2 Løbe en tur og forbrænd de ekstra kcal man spiste dagen før???

En weekend træning er ofte kun 1 lang tur og en kort. Hvad er så bedst? Den lange før eller efter festen???

Der skal ikke tænkes på tømmermænd....
Kun kcal indtag i forbindelse med mad Wink

Ja jeg ved godt man bare kan lade den gode mad være, og løbe som man plejer Wink

Håber nogle kan give gode råd....
-risager

#1

Peter Sergios billede
Haha det var da et sjovt spørsmål. Ærligt, du skal løbe både før og efter, men kun ture på 4-5 km og så skal du løbe igennem altså med så høj intensitet som muligt, det vil give dig en effekt, så din vægt ikke stiger.

#2

Teddys billede
Undskyld jeg lige blander mig, men var da egentlig et underligt svar, for kommer da bestemt an på kcal ind/kcal ud om man vil tage på af julamden eller ej som med alt andet.

#3

Peter Sergios billede
Hej teddy det har du da ret i jeg gav bare en rigtig god metode, en mere optimal metode , i stedet for at fx gå ud og løbe 10 km i moderat tempo, så effekten større på den anden måde. Hva man indtager er ret forskelligt fra person til person, så på individuelt plan kan jeg ikke lige sådan sige at han skal løbe så og så meget. Da folk spiser forskellige mængder, så derfor er svaret ikke underligt.:::-) der må man bruge sin sunde fornuft, ikke sandt. Vh Peter

#4

Teddys billede
Ok så er vi helt enige. Da kortere ture og højere intensitet passer bedre sammen :::-)

#5

Peter Sergios billede
[QUOTE=Teddy;3720]Ok så er vi helt enige. Da kortere ture og højere intensitet passer bedre sammen :::-)[/QUOTE] Præcis vi er enige :-) god weekend

#6

Risagers billede
[QUOTE=Teddy;3720]Ok så er vi helt enige. Da kortere ture og højere intensitet passer bedre sammen :::-)[/QUOTE] Kan ikke finde et svar....min weekend turer er 25 km den ene dag og 12 km den anden. Er det så bedst at løbe den lange tur inden eller efter festen???

#7

Peter Sergios billede
[QUOTE=Risager;3737]Kan ikke finde et svar....min weekend turer er 25 km den ene dag og 12 km den anden. Er det så bedst at løbe den lange tur inden eller efter festen???[/QUOTE] Haha hold da op det var godt nok nogle lange ture trænet du til noget specifikt ? Og træner du altid så lange ture og hvad ligger din puls , intensitet på under sådanne løb ? Skal lige bruge lidt Info for at kunne give dig den bedste metode

#8

Risagers billede
[QUOTE=Peter Sergio;3748]Haha hold da op det var godt nok nogle lange ture trænet du til noget specifikt ? Og træner du altid så lange ture og hvad ligger din puls , intensitet på under sådanne løb ? Skal lige bruge lidt Info for at kunne give dig den bedste metode[/QUOTE] Nej jeg træner ikke pt. op til noget bestemt løb. Men holder "bare" formen ved lige ...jeg løber ikke med pulsur, men den lange tur bliver løbet i roligt tempo (ca. 4.20-4.30 pr km.) Og den korte tur i tempo ca. 4.00-4.10 pr km. Troede mit spr. var lige til :)

#9

Teddys billede
Hej Peter Da jeg allerede har blandet mig en gang, håber jeg det er ok jeg kommer med mit forslag, ellers må du sige til ;-) Jeg ville i ovenstående tilfælde tage den lange tur før julefrokosten og den korte bagefter, da jeg helt klart vil syntes at den korte tur er nemmest at komme igennem, både mentalt og fysisk end den lange, når man dagen før har fyldt sig med en masse mad og diverse.

#10

Peter Sergios billede
[QUOTE=Teddy;3756]Hej Peter Da jeg allerede har blandet mig en gang, håber jeg det er ok jeg kommer med mit forslag, ellers må du sige til ;-) Jeg ville i ovenstående tilfælde tage den lange tur før julefrokosten og den korte bagefter, da jeg helt klart vil syntes at den korte tur er nemmest at komme igennem, både mentalt og fysisk end den lange, når man dagen før har fyldt sig med en masse mad og diverse.[/QUOTE] Jamen det helt i orden ,jeg synes det fedt det er en som også har nogle gode svar og rigtige faktisk. Men her er mit svar, jeg synes bestemt han skal skrue op for tempoet dagen før og løbe en kortere distance med fuld speed. Så han for en god høj forbrænding dagen efter hvor han skal spise . Han skal op og belaste de anaerobe processer i kroppen. Men hvis han absolut vil løbe langt synes jeg dit svar virker fornuftigt. Kan godt udspecificere hvorfor , men det må blive på et andet tidspunkt .

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15646:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up