Løbestilsanalyse hvornår?

PSs billede

Hej Shock)
Jeg er lige startet med at løbe (på 4. uge) og nyder det enormt. Jeg har dog ikke dyrket sport siden det var på mit skoleskema, og vil gerne være sikker på at jeg ikke løber ind i skader. Jeg kan forstå at det er en god ide at få tjekket sin løbestil. Mit spørgsmål er nu: Skal jeg vente til min løbestil og bevæge apparat er blevet mere stabilt? Pt. Har jeg fast tid hos en kiropraktor som vipper mit bækken på plads med jævne mellemrum, men jeg håber min mere aktive livsstil kan hjælpe på det.
MVH
PS

#1

Jesper Birkedals billede

Hej PS
Som udgangspunkt så er en løbestil ikke noget krav. Der er mange der får det gjort, fordi de fleste sportsbutikker og løbebutikker har udstyret til det. Det som du bare skal være opmærksom på er at de fleste bruger lidt den samme løbestil, med at falde en smule ind på foden, og på baggrund af dette er de fleste butikker tilbøjelige til at give folk en løbesko med en kile i. Det går også godt i de fleste tilfælde, men langt fra hos alle. Det svarer lidt til at tage din bil på værksted hvor de giver den 4 nye dæk, men de kigger ikke i motoren.

Mit råd til dig er når nu du også er fast kunde hos en kiropraktor og dit bækken er i udu. Så find en osteopat der kan fikse bækkenet en gang for alle, og samtidig fortælle dig præcist hvilken slags sko du skal løbe i, så er planen for fremtiden lagt.

Jeg hjælper gerne med at finde en osteopat til dig

Venlig Hilsen
Jesper Birkedal

#2

PSs billede

Hej Jesper
Jeg har bøvlet med mine led i lang tid så ”en gang for alle” lyder besnærende. Men jeg kan godt se fornuften i at få vejledning i sko valg m.m. af en som har indsigt i hele bevægeapparatet, netop fordi jeg ikke tror at min løbestil med bækkenet i vatter nødvendigvis er den samme som når det er trukket skævt. Kan du anbefale en i Århus?
MVH
PS

#3

Jesper Birkedals billede

Hej PS

UHA du rammer lige en region hvor jeg ikke rigtigt kender så mange. Det du skal være opmærksom på hvis du selv søger er at det skal være en Osteopat eller osteopatstuderende du skal finde. Der er flere fysioterapeuter, der har taget nogle kurser i osteopati, men de har ikke den tankegang der skal til, og vil ikke se på dig med de øjne jeg gerne vil have.

Det nærmeste jeg kan hjælpe dig med er en behandler i Billund, hvis det har interesse, han er rigtig dygtig, og det behøver absolut ikke være noget langstrakt behandlingsforløb

venlig hilsen
Jesper Birkedal

#4

PSs billede

Hej Jesper
Tak for rådet... jeg prøver at finde en Osteopat lidt tættere på først Smile
PS

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk