Forslag til behandlingssted, ankelled

Jans billede

Hejsa

Jeg har tidligere været til behandling på Causaklinikken pga. en ankel der var ødelagt efter artroskopi med efterfølgende stafylokok infektion. En behandling jeg var meget tilfreds med.
Min ankel er dog aldrig blevet god igen og jeg kan stadig ikke løbetræne uden at få smerter. (det er ca 1½ år siden jeg blev opereret).
Jeg har derfor henvendt mig til min læge for at få undersøgt foden hos en specialist, for at få afklaret om der kan gøres noget, eller om jeg skal affinde mig med forholdene. Min læge har videresendt mig til Ortopædkirugisk afdeling på Frederikssund Sygehus, men der er desværre 12-15 ugers ventetid. Jeg kan dog vha. reglen om frit sygehusvalg, søge henvisning til et andet hospital/klinik.
Mit spørgsmål er til jer: ved i hvor der findes den bedste kompetance indenfor ankelkirugi? Allerhelst her på Sjælland. Jeg vil helst ikke vente 3 mdr. så hvis der er andre der er ligeså dygtige som Frederikssund Sygehus, og har kortere ventetid så vil det bare være dejligt.

På forhånd tak for jeres hjælp

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Jan

jeg kan godt huske dig, og dit problem.
indenfor det offentlige, ved jeg ikke så meget om de forskellige sygehuses kompetencer, jeg ved mere indenfor det private, det er jo så et valg man må ta. ,men hvis du har noget forsikring der vil dække er det lige meget. Husk også at der er frit sygehus valg, mange dygtige ortopædkirurger fra privatklinikkerne opererer også på sygehusene.
Min anbefaling er Frank Odgaard, han har været tilknyttet FCK og parkens privat hospital, er lidt i tvivl om han stadig er der, du kan rette henvendelse dertil på www.parkensprivathospital.dk og høre nærmere om hvor han befinder sig
Hvis han ikke falder indenfor dine valgmuligheder, så spørg ham til råds, de kender typisk hinanden godt indenfor branchen og han kender sikkert en dygtig der arbejder på hospital

skriv endelig hvis du mangler hjælp igen, og held og lykke med foden

Venlig Hilsen

Jesper Birkedal

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk