Solrig søndag!!

Ann-Dortes billede

Søndagens træning stod på 2 timer.. Vejrudsigten, rent temperaturmæssigt, stod på VINTER!!

Da jeg stod op, var der frost på græsset og på bilen - da kl var 09.45 (tid til afgang) sagde temperaturen 2 (TOsurprise) grader, men eftersom det var høj sol og vindstille, så kunne det jo næsten ikke være bedre løbevejr! (især ikke når jeg var iført vanter)

Iført test-sko, vanter og vand (og selvfølgelig fornuftigt tøj) tog jeg afsted for at løbe med AMOK, som har marathontræning om søndagen. Det var super hyggeligt, at have så mange at løbe sammen med, især fordi stemningen var høj - det er absolut ikke sidste gang jeg tager afsted sammen med AMOK!! smiley

Jeg har stadig en skøn fornemmelse når jeg løber i mine KARHU Fast2 Fulcum Ride - og det gik forholdsvis godt at løbe længe i dem - jeg fik godt nok en vabel under 4. tå på venstre fod, men jeg tror det skyldes, at jeg ikke havde fået ordnet mine fødder (jeg har en del hård hud under fødderne) - men nu ser jeg hvad mine fødder siger til næste søndags lange tur - for går det bedre (læs: uden vablerwink), så skal de HELT sikkert med til N.Y!!cool

 

Hav en SKØN løbeuge!!

//ADsmiley

 

 


Billeder

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up