Mandagens "søndags-tur"

Ann-Dortes billede

 

Jeg plejer, som så mange andre, at løbe min lange tur i weekenden, men da sidste weekend stod i "Tøseturens"-tegn - en super hyggelig tur til Bjørnø, så var jeg lidt træt søndag sidst på eftermiddagen da vi igen landede i Aalborg - så turen blev udsat til mandag.

Mandagen startede lidt grå, men de havde jo ikke lovet regn, så pyt.. Jeg kan så bekræfte, at man skal ikke altid tro på hvad metrologerne siger.. Men det positive ved at løbe i regnvejr er, at jeg meget hurtig kommer til den konklusion - "det er egentligt ikke så slemt" især ikke når min cab tager det værste regn i ansigtet og når solen, så pludselig dukker op - jamen så er alt jo godt igen!!cool

 

Min træning gik på 90 min 8:2 (løb i 8 min, hurtig gang i 2 min) - det var en SUPER FED tur!! Jeg nåede 16,04 km på 90 min, hvilket er en gnst km-tid på 5:39 - jeg var helt høj da jeg kom hjem. At min form bliver bedre er der selvfølgelig ingen tvivl om, men jeg må nu også tilstå at jeg bliver mere og mere forelsket i mine Karhu Fast2 Fulcum Ride test-sko!! Jeg synes det er nemmere at holde kadancen, at der er et bedre flow i mit løb..smiley - hvis du har lyst til at afprøve disse fantastiske sko, så gå ind på Karhu´s facebookside og meld dig som tester!

En fantastik løbe-uge til allesmiley

//AD

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

 

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Sune Hundebølls billede
  Ord om løb og træning.
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15164:

Carolina Andersens billede
Carolina Andersen

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk