Eremitage-løbet

Ann-Dortes billede

Nu hvor jeg alligevel var på den "anden" side af storebælt, tjaa, så kunne jeg jo lige så godt deltage i Eremitageløbet angel - så lørdagens 50 min træning blev skubbet til søndag og liige forlænget lidt, for 50 min er ikke helt nok til 13,3 km - men 1:14:16 var lige hvad jeg skulle bruge!

Og selvfølgelig skulle turen løbes i mine test-sko - jeg bliver mere og mere begejstret for dem - selvfølgelig får man et boost af at deltage i et løb - men i dem har jeg et bedre flow når jeg løber - PLUS at jeg løb HELE vejen også op ad bakkerne (- og mig og bakker er ikke liiige buddies!!cheeky) Men sko, underlag, form og vejr gik op i en højere enhed - det er var skøn "træningstur"

Jeg skulle mødes med en "Cyper"løbeveninde og som hun skrev "jeg har en hvid jakke på og sort rygsæk", min beskrivelse var "Hvid cap, sort tøj og pink løbesko" og der var nogle med pink striber, men ingen så frække som minecool

 

HUSK hvis du selv vil have et par Karhu løbesko og afprøve om du får samme oplevelse som jeg - så kan du selvfølgelig også melde dig som tester på Karhu´s facebookside

 Jeg kan kun anbefale at prøve dem - Enjoy!!smiley

 

En god løbe-uge til alle
//AD

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

#1

Ann Bs billede

Overvejer at købe. Men hvordan er den i størrelsen?

Jeg bruger str. 37 i normale sko, str 38 i mine asics løbesko.

#2

Ann-Dortes billede

Hej Ann

Undskyld den sene responsblush

Mine Asics Kinsei er US 8 & EU/DK 39,5 og mine KARHU er US 8,5 - UK 6 & EU/DK 39 (som paser perfekt - lige tilpas storesmiley) - men det kommer også helt an på hvor meget plads du vil have - jeg bruger str 38 i alm. sko.


God fornøjelse med dem - jeg håber du finder dem lige så fede som jeg!

//AD

#3

Sergiuss billede
Utrolig nedlyig. Du kler den sikkert! :D Skjønner utålmodigheten din, arg, hater å vente på sånt selv. ;p

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Søren Larsens billede
  Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up