Lidt om min for-træning.

Danni Callesens billede

Min Jylland Rundt-tur skulle egentlig há løbet af staben i juli, men grundet en knæskade, blev den udsat. Jeg var meget i tvivl om skadens omfang, for nogle dage kunne jeg løbe 25 km, uden at mærke noget til den.. Og dagen efter kunne den gøre så ondt efter 2 km, at jeg måtte ned og gå. Men jeg tog en beslutning om at få lavet en MR-scanning af mit højre knæ, og selv betale for scanningen, for at få det fremskyndet. Scanningen viste så at der var en flig gået løs på min menisk, og den måtte væk.

D. 29/6 fik jeg så en kikkert-operation på Brædstrup sygehus under fuldnarkose. Var der kl 7.30, og sad i bilen kl 11.00 igen :-)

De første 4-5 dage skulle knæet have mest mulig ro, men det er jo relativt ;-) Men jeg passede rigtig godt på.

Efter 14 dage, hvor jeg kun gik små ture, kunne jeg så starte med at cykle lidt uden belastning. Det gik fint, dog med lidt smerte. Cyklede derefter en time hver dag i fitnesscentret, hvor der efterhånden kom lidt belastning på. 4 uger efter operationen, prøvede jeg så at løbe på løbebåndet, da det jo er lidt blødere underlag end asfalten. De første ture på båndet, var meget blandede. Nogle gode, uden smerter.. Andre ikke så gode.

Jeg går til behandling hos Søren Andersen, FitnessOne i Ribe. Og han masserer mine ben 1-2 gange om ugen, og denne gang arbejder han også med min (forhenværende) skade :-) Jeg får nåle i foden, og han masserer meget intensivt på mit knæ. Og alt dette gør altså, at jeg nu løber HELT uden smerter overhovedet. Jeg er oppe og løbe 20 km, men der er jo stadig langt op til 42,195 km :-) Så nu hvor der præcis er 3 uger til starten, er jeg ved at optrappe træningen, istedet for nedtrapningen som jeg under normale omstændigheder vill være igang med. Men jeg må få det bedste ud af det, og så løbe mig i form undervejs Jylland Rundt :-) Så jeg er nok i topform, når jeg rammer Ribe igen d. 24. september, efter et marathon hver dag i 24 dage ;-)

Men hvor er det fedt at løbe igen :-)

Samtidig vil jeg samle penge ind til Julemærkehjemmene, da jeg selv har været overvægtig engang, og de virkelig har brug for pengene så de kan hjælpe børnene til et bedre liv. Håber I vil hjælpe mig med at hjælpe børnene.

Mvh. Danni Callesen

 

#1

Poul Bjerrums billede
Super - håber du bliver klar og får samlet en masse penge ind !!

#2

Morten Lassens billede

Held og lykke med det ambitiøse projekt :)

#3

Morten Lassens billede

Det bliver spændende at følge dit ambitiøse projekt!
Held og lykke!
/Morten
 

Om bloggen

Danni Callesens billede
Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk