Mit første halvmarathon gennemført :-O

Franks billede

Igår (24)oktober 2010 stod jeg klar klokken 14.00, hver en muskel i kroppen var top trimmet til de lange 21,1 km.
Hvorefter det lød over skratende højtaler at løbet var forsinket 10 minutter pga kø på motorvejen ??? nedkølning og så opvarmning igen.
klokken 14.10 stod jeg klar igen i vejleådal sammen med ca 2100 andre langdistance løbere. Jeg havde placeret mig bagerst i feltet og da startsskuddet gik stod alle helt stille, sådan føltes det ihvertfald. ca et lille minut senere bevægede folk sig foran mig og jeg kunne begynde mit første halvmarathon.
Starten var langsom , meget langsom og pladsen var trang, især da vi efter 1,5 km ramte et sti system på ca en to meters bredde. uha uha uha der var man ofte ved at gå i stå.
Jeg tabte tålmodigheden og glemte alle regler om ikke at løbe slalom mellem de andre deltager, da jeg så vil bruge alt for megen energi.
Og jo jo straffen kom efter ca 5 km hvor min puls og åndedrag var alt alt for høj.
Ned med farten finde vejrtrækningen igen og ned med pulsen, og efter 10 km var jeg klar igen og havde fundet et godt tempo, så de første 10 km blev løbet på ca 52 minutter.
Inden løbet var det længste jeg havde løbet 17 km så jeg vidste at dertil vil jeg kunne holde uden at gå død, det holdte også stik.
Desværre missede jeg den sidste vandpost og begyndte at mærke mangel på væske, og da en løber ved 18 km mærket lå i vejkanten og fik hjælp, satte jeg farten ned i erkendelse af at jeg kunne ende som ham vis jeg ikke slappede af.
19 km var der hvor jeg virkelig hadede mine hofter for ind i h..... hvor gjorde de nas, alt andet havde det fint både lunger og benene.
20.km nu kunne jeg se en ende på mine lidelser og det gav mig små vinger, jeg begyndte at udse mig offre i flokken som jeg kunne slå på de sidste 200 meter og der var en del efter min egen opfattelse, men ak de havde åbentbart samme taktik, så den eneste jeg slog i opløbet var en mand på ca 67 år der smilende lod mig løbe forbi.
Tiden var nu min eneste forhindring i om min mission var lykkes, jeg havde sagt den skulle under 2 timer, og tadaaa 1.55.45 sådan jeg er stolt og en lykkelig mand Shock

Næste mission er den samme distance på lillebælt i maj månede 2011 men i tiden 1.45 og senere i 2011 Berlin marathon på under 4. timer.
Men nu er det Cross tid og det bliver både koldt og mudret og super fedt.
Ses derude på de mørke vintre veje

#1

PS.s billede

Hej Frank
Flot! Tillykke med gennemførelsen. Held og lykke med de næste mål Smile

Om bloggen

Franks billede
lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på under en time. 59.00 :-) Jeg har indtil videre løbet ca 8 halvmaraton den hurtigeste på 1.47. og skal til september løbe HCA maraton, som jeg glæder mig vildt meget til. Mit cykel univers er også kommet godt igang og jeg ligger pt med en gennemsnints fart på 2 minutter per km, hvilket er ok lige nu. Svømning uha uha. den starter jeg på nu og så må vi se hvor jeg står, men ikke ret godt er jeg sikker på. Mere om mine forberedeler senere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up