Uge 2 af 20 Igen - Dag 3

Martin Johansens billede

Efter en uge med sygdom kom jeg igang igen idag, da det først er i Maj, jeg skal løbe mit første officelle halvmarathon, er jeg jo i god tid, så derfor har jeg fortsat med dag 3 af uge 2 programmet.
3 min. gang og 2 min. løb X 3 stod den på tilmorgen, løb ud til den lokale idrætshal hvor den så stod på 2 timers basketball, så rigtig godt igang igen og med en træningsdag tilbage i denne uge, er jeg tilbage i fin stil.

Med venlig hilsen
Martin

Bevæg dig, bevar dig

#1

Sørens billede

Hej Martin
Når du åbenbart dyrker basketball, har du så ikke en ok grundform, som gør, at du ikke skal starte helt fra bunden med løb - altså hvor du skriftvis går og løber?

#2

Martin Johansens billede

Hej Søren

Nej igen grundform der er god nok til ikke at starte helt forfra, og denne basket ting var en engangs ting grundet et jobsøgningskursus jeg går på, men kan godt forstå du undrede dig lidt Smile

Martin

Om bloggen

Martin Johansens billede
Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Claus Heiberg Christensens billede
  Tja
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up