Starten på mit løbe projekt

Martin Johansens billede

Hejsa derude i løbeland.
Jeg hedder Martin er 40 år, 187 cm. høj og vejer uden at vide det præcist omkring de 88 kg.
Det er 15 år siden jeg har løbet regelmæssigt så starter helt fra o.

Denne blog er en simpel nødvendighed, for at jeg kan motiverer mig selv til at komme ud af døren HVER træningsdag, og selvfølgelig håber jeg at jeg her på "motionslob.dk" kan få gode råd og sparring om hvad jeg gør rigtigt eller forkert, har læst nogle andre blogs herinde og synes folk er super gode til at komme med gode råd og motivation.

For to uger siden hvor jeg var til motionsløb som tilskuer, var jeg så letsindig at jeg gav hånden på at jeg ville løbe Lillebælt halvmarthon den 8 maj 2011, og da jeg i de sidste mange måneder gerne har villet ordentlig igang med at løbe, valgte jeg at nu skal det være nu, fandt her inden et løbe program der hed "fra 0-21 km på 20 uger" synes godt nok det lydder lidt ambitiøst, men har kaste mig ud i det, mandag i sidste uge var min første træningsdag og det gik rigtig godt, fik gået/løbet tidlig morgen, det samme onsdag, og skulle igen fredag, der blev det ikke til noget så alleredede der knækkede filmen lidt fordi jeg ikke fik oprettet denne blog i onsdags som planen var, så dette bliver en laaaang blog for bliver nød til at skrive hver træningsdag for at jeg kan holde mig til planen, så til morgen var jeg afsted igen 3 min. gang og 2 min. løb gentaget 3 gange, så nu er jeg på banen igen og glæder mig til onsdag.

#1

Bedouinas billede

Hej Martin.

ja, men velkommen til "løbeland" - håber, at du vil blive lige så glad for løb som vi andre er.
Et godt råd er at overholde løbeprogrammet og ikke forcere, så du bliver udsat for skader. En fejl som mange nybegyndere gør, fordi man hurtigt føler sig overmodig og bliver utålmodig. Tag det stille og roligt. Det lønner sig.
venlig hilsen
Bedouina

#2

Sørens billede

Jamen, velkommen som løber Smile
Det er godt, at du følger et program, men husk ikke at blive slave af det. Mærk efter om kroppen kan holde til det og brug gerne et par uger mere på programmet - der er jo tid nok.

Held og lykke
Søren

#3

Cecilia Arendals billede

Også jeg siger velkommen til os løbere. Bedouina og Søren har rådet dig fornuftigt, så må vi se om du kan styre dig;-)

Mit råd er at købe dig det startnummer. Printe mailen/tilmeldingen ud, så du kan nyde og glædes over den når det lige om lidt bliver lidt koldere.
Hvis du har det fint med at løbe alene og du kan holde dig selv fast på programmet er det det. Jeg trænede selv mutters alene op til HCA marathon for ca 10 år siden. Og gennemførte i fin stil...og har siden løbet mere end 40 + de ½, så det kan blive stærkt vanedannende

Lige pt skadede-hilsner Cecilia

#4

Elses billede

Hej Martin,
jeg regner naturligvis med at du nok skal klare det og skal nok komme og heppe på dig den 8. maj 2011, så hold ud:) og jeg lover at give dig et spark i r.... hvis du mister motivationen Laughing out loud
Kærlig hilsen
Else

#5

Martin Johansens billede

Hejsa alle sammen

Tak for rådene, holder mig til programmet relativt slavisk her i starten, hellere gennemføre end løbe ind i skader.

Om bloggen

Martin Johansens billede
Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Asmund Bramss billede
  BedemandPris er websitet hvor du kan finde alle bedemænd samlet samme sted. Find viden om prissætning, lokalitet og anmeldelser fra alle danske bedemænd. Så i stedet for at lede flere steder, kan du...
 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up