Medløber

PSs billede

Jeg kom af sted i tirsdags. Der var indlagt en pause i programmet. Jeg besluttede mig for, at der måtte folket altså finde sig i selv at tusse rundt på Sandbjerg uden ”the organizer”. Og det der oplæg jamen det havde jeg jo næsten holdt før. Hvis jeg øver mig for meget, bliver det heller ikke dynamisk nok.
Flere af deltagerne havde allerede været ude på Nydamstien, sådan ca. 7,5 km. Der var 2 timer til ”gallamidagen”, og en kollega som ville løbe med. Super, networking med 8 km/t Smile.
Stien løber rigtigt smukt gennem skov og agerlandskab op og ned mellem fortidsminder. Jeg havde sagt til min ”medløber”, at jeg altså er LANGSOM, og at hun bare skulle sætte sit eget tempo. Hun ventede alligevel, og jeg løb lidt for stærkt op af bakke, og måtte gå, igen. For mig er det rigtigt fint at sætte tempo på bakkerne og gå lidt efter… lidt ligesom intervaller. Jeg tror det giver lidt mere på konditionssiden, hvis jeg ikke holder for meget igen hele tiden. Men for hende må det have været en tur som ikke gav ret meget på træningskontoen.
For nu at sige det mildt.
Så jeg kompenserede lidt ved at snakke om 1864, spis efter din blodtype og rabiat indremission i gåpauserne, som så blev lidt længere end egentligt nødvendigt.
Stakkels kvinde, at hænge solo på mig i en hel time.
Min eneste trøst er, at hun var advaret, og at hun til hver en tid kunne have løbet fra mig.
Det er nok ret godt for min løbe vedholdenhed, at jeg løber alene til hverdag. Min manglende fart ville simpelthen blive for pinlig i længden.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15607:

Lone S.Jensens billede
Tidligere Marathonløber + ekstremløb, men alderen gør nu at Halvmarathon er tilstrækkelig . Jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up