Måneskinsløb

PSs billede

Det bliver tidligere mørkt og de sidste to pas har været måneskinsløb, garneret med smukke små flagermus. Farten har været virkelig lav især i tirsdags.
Smerten i brystet var uændret, så selvom benene gerne ville noget mere, holdt jeg dem på ca. 7 km/t. Næsten, jeg skulle lige prøve, om jeg ikke kunne løbe bare lidt hurtigere. Det holdt et par minutter, så måtte jeg ned og gå, til vejrtrækningen blev normal igen. Men jeg fik alligevel løbet 6 km.
I går havde jeg faktisk ikke tid til at løbe. Men hunden skal jo også luftes alligevel, det er ikke længere ulideligt varmt, så hvis jeg nu tog den med såe…selvoprullende snor på hunden, håndtaget i løbebæltet og af sted. Det er første gang jeg løber med bæstet. En stærk jagthund, som hele tiden skal mindes om hvem, der løber med hvem. Det blev til en del kalden, stoppen op og lidt trækken væk fra meget interessante dufte. Det er egentligt ikke, fordi det gik så dårligt, hunden er ikke vant til at gå heal i ½ timer af gangen. Men jeg er til gengæld vant til, at min løbetur er min egen tid. Han skal nok komme med igen en gang i mellem… men det bliver ikke hver uge. Jeg fik en kort afbrudt tur på 4,5 km og 35 min.
Jeg får ikke løbeskoene på igen før på søndag. Håber virkeligt at et par dage uden løb eller en tung arbejdsrygsæk kan få mit ribben og brystmusklen til at falde helt til ro. Næste uge skal jeg gerne kunne løbe i 55 min, og gerne i min gamle hastighed.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Newrunners billede
  Jeg er en ny løber med store ambitioner og målsætninger
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Lars Olesens billede
  Jeg skriver om løbetræning. Jeg vil dele nyttig viden om løb til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Hvordan vælger du et effektivt løbeprogram. Lær om pulstræning, intervalløb og intervaltræning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up