langsom = kedelig?

PSs billede

Vinterferie… ja i hvert fald vinter igen. Jeg syndes faktisk, det virker koldere nu end i januar. Måske fordi min indre termostat står på forår? Under alle omstændigheder stod programmet på 5 km tempo, 8km fart leg og 12 km løb altså 25 km i alt. Hvilket så er 5 km mere på en uge end jeg nogen sinde har løbet + 2 km lagt til min længste tur, og med to tempoture. Det lyder lidt voldsomt. Jeg fik heller ikke alle tre ture i land i uge 7.
Jeg besluttede, at jeg ville prøve at tage 5 km med 6½ min/km. Jeg kunne kun holde farten de første 2½ km og endte på 6:40 min/km i snit. Det ærgrede mig lidt end til jeg fik plottet passet ind, og så at de sidste personlige rekorder fra før min løbe pause blev slået. Ha!
Og ikke et ord om at den ”rekord” jeg slog, var fra en helt rolig 8 km luntetur i november, og at jeg var helt flad efter de 5 km denne gang.
Jeg havde et par dage med noget forsikringsspænding. Til min store forundring, vil vores forsikringsselskab ikke forsikre vores hus, indbo og hund når vi ikke har dansk folkeregister adresse. Nå… men hvis de vil sige farvel, kan jeg kun sige at det så er ”gensidigt”! Og så gik jagten ellers ind på et selskab, som ikke mener at vi automatisk bliver dårlige kunder af at være bortrejst i 13 måneder. Vi er heldigvis sikkert i havn igen. Jeg er også ret glad for, at vi tilfældigvis opdagede problemet, inden vi rejste.
Canbarra snød os! Først tager de tre uger om at anerkende at de har modtaget ansøgningen, med et brev som specificerer at, der nu normalt går 4-8 uger før denne del af visumansøgningen bliver godkendt. Så sender de godkendelsen 3 dage senere! Vi mangler kun Berlin delen af visumansøgningen nu, dvs vi senest er i Melbourne om 4 uger. Huhadada det hele bliver ligesom så virkeligt lige pludseligt.
Oven på alle de begivenheder tog jeg de 12 km om lørdagen i mageligt tempo. Jeg lage et nyt hjørne til min rute, og løb igennem Jebjerg, mens jeg tænkte på flyrejser, det forsøgsdesign jeg skal have helt styr på igen, om jeg kan kringle en macbook som toldfri og om alle dem som siger de kommer og besøger os mon virkelig kommer?
Da jeg efter 5 km blev nærværende igen, gik det op for mig at, turen var kedelig. Det plejer ellers aldrig at være et problem. Markerne viste sig endda fra deres fineste februar side med sne og høj blå himmel. Først efter en kilometers undren går det op for mig, at det er fordi jeg løber så langsomt (7½ min/km). Jeg får heldigvis hevet en voksen side frem som kan forklare mig at, med en puls på 150 ligger jeg lige der hvor jeg skal være. Især når Jeg skal løbe to km længere end jeg plejer. Til gengæld lovede jeg mig selv lidt mere fart på den sidste km. Det var godt! Både at snyde mig til lidt fart og at jeg nøjedes med den sidste km. Resten af dagen var lår og knæ ligesom uproportionalt tilstede i min bevidsthed.
Alt i alt en uge med 17 km, min hurtigste 5 km og min første tur over 10 km, så jeg er tilfreds. Målet for uge 8 må så være at tage alle tre træningspas.

#1

Nordboens billede

Jeg synes også du kan være tilfreds! Og tænk at du snart skal til at blogge fra Down Under - det bliver sjovt at læse om dit løb der.
Du kan være ganske rolig (eller urolig efter behag), folk taler uendelig meget om at komme på besøg - men de kommer sgu ikke. For så er der noget andet slags ferie der skal rejses eller det er for dyrt eller der er fødselsdag i familien - tusind grunde. Og det er også helt ok, for en del af dem der truer med at komme er ikke altid nogen man egentlig har lyst til at dele badeværelse med. Vi har været udstationeret 2 år i Ankara, 2 år i Oslo og nu snart 3 år i Finland. I al den tid har vi haft besøg en gang af familie fra min mands side og det var bare en 15-årig nevø. Venner? 1 gang i 3 dage. Min familie (far og mor) er kommet rimelig ofte men de er også vant til at jeg bor i et udland og de er nødt til at rejse for at se mig.
å lad ikke de tanker forstyrre din gode fremgang og du er ikke alene, jeg er heller ikke hurtig. Smile

#2

PSs billede

Pyha… så er jeg mere lettet Laughing out loud. Jeg mener, jeg vil jo gerne se dem alle sammen. Men jeg skal altså bruge en del tid i laboratoriet, det er derfor, vi er dernede. Så jeg tror ikke, jeg får tid til at være moster- og søster-nærværende i hele 6 uger omkrig julen 2012. Selv om jeg vældig gerne vil prøve at være en rigtig moster til jul. Vi har faktisk aldrig holdt jul med små børn, som ikke var vores egne.
Med hensyn til fart, er jeg ret sikker på at, dit langsomt er mit hurtigt ;-)… så helt så langsom kan du ikke være. Under alle omstændigheder er fart altid relativ. Når jeg nu synes at, 8 km i timen er kedeligt, er det nok fordi, jeg har prøvet at løbe lidt hurtigere.
Det virkeligt sære for mig er at, hurtigt er sjovt! Sådan plejer jeg altså ikke at have det. Så nu glæder jeg mig til, at jeg slipper for de ”mange” kg vinterløbetøj. Det giver vel også et par sekunder Laughing out loud.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...
 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk