Løb i dagslys

PSs billede

Jeg fik ugens 7 km pas i hus i blegt onsdagsdagslys. Fordelen ved ikke at få løn, er at jeg ikke har dårlig samvittighed over at løbe midt på dagen Smile. Jeg kom ud af døren inden jeg havde besluttet mig for distancen. Men med mine tonstunge ben og skvulpende juleblæver på glatte veje, gav det sig selv… NFW skulle jeg satse på at få farten op. Vejrudsigten lover også sne og is frie stier til weekenden, og dermed måske også lidt bedre tempomuligheder til mit løb?
Selvom jeg følte mig så adræt som en udstoppet dronte i starten, endte jeg faktisk i mit normale tempo fra oktober (7 min/km) de sidste par km Smile. Åhhh der er intet som at mærke løbe evnerne forbedres igen!
Jeg tog min 8,5 km rute, som blev til 7 km løb i alt, da jeg gik op og ned af de stejleste stigninger. For nok er min knæ OK nu, men jeg bør alligevel tænke over, hvad jeg udsætter dem for.

Fredag blev der også tid til et eftermiddagsløb i dagslys. Det der med den lovede tø gjaldt åbenbart ikke Langå, alle veje var glaseret i et fint lag is. Men kommunen har gruset både på cykelsiten og grusvejen hen til den. Super jeg ville løbe mit 5 km pas i et OK, men ikke prangende tempo. Nu er det sådan, at mit pulsur ligger i en skuffe på mit kontor, og jeg bliver ved med at glemme det der. Ligesom jeg bliver ved med at glemme at skifte indstillingen i min endomondoapplikation på telefonen. Jeg kunne derfor kun se farten i km/t, og kunne ikke lige i farten finde ud af at omregne den. Så efter kun 3km kunne jeg mærke, at jeg ikke kunne holde den fart de sidste 2 km. Jeg prøvede at overtale mig til at løbe lidt langsommere, men det virkede bare forkert. I stedet blev passet konverteret til et 30 min pas på 4,5 km inklusiv et minuts udstrækning midtvejs.
Jeg tror tiden er inde til et løbepas med musik på søndag, det er mange måneder siden jeg har haft Ramstein i ørene, og på min 5 km rute er der stort set ingen trafik. Måske kan jeg så holde samme tempo som i går bare lige sølle 500 meter længere Laughing out loud.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Martin Johansens billede
  Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15204:

Per Løhmanns billede
Jer er 54 år har løbet on off siden 2017 , har aldrig løbet før, 2017, men er blevet bidt af det,og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk