Jeg har en plan – timet og tilrettelagt

PSs billede

Projekter - jeg har arbejdet med projekter i 10 år. Alligevel regnede jeg lidt med at løbe projektet ville være anderledes. Jeg tænkte at, hvis jeg havde så mange uger og et løbeprogram, så ville jeg også kunne løbe 10 km d 26. september efter planen. Det kan jeg sikkert også, hvis jeg vil. Men projekter går aldrig helt optimalt, der sker altid et eller andet som lige tager ekstra tid. Den gode projektplan har selvfølgeligt lagt tid ind til uforudsete forhindringer. Det har mine løbe planer også fremover.
Nu står jeg med en løbstilmelding på 10 km til smukløbet. Der er små 500 tilmeldte på distancen og jeg vil formentligt blive den langsomste. Da der ikke er længere distancer til løbet vil jeg formentlig også blive den allersidste som løber i mål ud af et par tusind løbere.
En ting er at vide at jeg ikke nogen side bliver den hurtigste, noget andet er altså at komme sidst. Ikke en gang til mit første løb 6 uger inde i mit løbe program var jeg den langsomste.
Der er en del som stiller op på 5 km for hyggens skyld uden egentlig at have trænet. Jeg har lidt på fornemmelsen at det ikke er tilfældet med 10 km.
Jeg havde planlagt at løbe med til den første fortræning i tirsdags, og så vurdere om jeg ville syndes om at løbe den cirkel to gange. Jeg havde desværre også for lang tid siden planlagt (og delvis glemt) et netværksmøde samme aften. Så det blev til te, nybagte boller og snak i stedet for løb.
Men beslutningen er sådan set også taget. Jeg ændrer min tilmelding til 5 km. Det bliver ikke mit første 10 km løb, men mit første løb hvor jeg ikke er nede at gå, og hvor jeg kender ruten på forhånd. Der er nemlig en fortræning på tirsdag også, og den tager jeg med til!
På dagen bliver ungerne (12 og 14 år) sat af i Friheden eller ved målområdet med deres mobiltelefon og min skifte taske. Det er endnu en grund til ikke at bruge 1½ time på ruten Smile.

#1

Cecilia Arendals billede

Ja, således må vi af og til omprioritere.
Hellere det end at slet ikke løbe eller endnu værre...miste al motivation.
Så du skal have det godt med at stille op til et løb. Og det har du nu. Rigtigt god fornøjelse.
Jeg vil cykle ud til HCA-marathon og græde lidt snot over slet ikke at kunne løbe hverken 5 eller 10 km.

Hilsner Cecilia

#2

PSs billede

Camilla du har fuldstændig ret… nu glæder jeg mig igen.
Håber du kunne trække lidt fornøjelse ud af HCA løbet, selv om du stadig er grounded. Det er kun et spørgsmål om tid før du er løbende igen.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up