Er løbenes igen

PSs billede

Jeg ville gerne skrive at jeg kom ud at løbe i lørdags… men jogge er nok en mere præcis beskrivelse. Jeg besluttede at hvis jeg kunne løbe med et bøjet ribben i sommers så kan jeg løbe med en stædig infektion nu. Det skal bare gå langsomt, men hellere lunte trav end ingen ting. Så jeg pakkede mig grundigt ind i to langærmede undertrøjer, løbetrøje, jakke, fine lilla skindhandsker med lille feminin sløjfe (en fødselsdagsgave fra min søster), vintertights og tynde overtræksbukser. Det var faktisk lidt for varmt Wink. Og så luntede jeg af sted ud af cykelstien. Jeg havde ikke på forhånd besluttet hvor langt jeg ville løbe, men fandt pludselig mig selv på 8 km ruten. Det gik egentligt meget godt, når man ikke tænker på farten altså Wink, og jeg er løbenes igen. Men jeg blev træt i benene og valgte at gå de sidste 500 meter hjem. Benene er stadig ømme her på andendagen men det gør ikke noget. Jeg ved hvor hurtigt det forbedrer sig. Jeg tager den korte rute i morgen.
Til gengæld hævnede infektionen sig og jeg måtte kravle frysende i seng med feber efter jeg havde fået strækket ud. Som biolog mener jeg ikke man skal behandles med antibiotika for småinfektioner. Det er bedre at lade immunsystemet klare ærterne både for min krop og for ikke at lægge et resistensselektions tryk på mikroberne. Men nu er nok ved at være nok! Hvis ikke jeg er helt vildt frisk i morgen (4 ugersdagen for infektionen) ringer jeg altså til min læge og siger at nu har jeg ikke tid til det pjat mere nu vil jeg have noget mod koldlungebetændelse. Basta. Jeg har ligesom nok på min tallerken uden også at skulle være enormt træt og få feber flere gange om dagen. Så langt strækker mit samfundssind åbenbart ikke.

#1

PSs billede

Nej, jeg tog så ikke lige min 5 km rute i dag. Jeg tog til lægen, fik antibiotika, og gik i seng med feber. Surt Sad. Der er ikke andet for end at jeg må nyde at slappe af og jule lidt med ungerne *<:o). Og smide ting ud efter følgende flowdiagram ->

Skal det med til Australien eller opmagasineres?
Ja -> læg på plads igen
Nej -> gå til næste spørgsmål

Kan det bruges i de næste 2 måneder?
Ja -> læg på plads igen
Nej -> gå til næste spørgsmål

Kan det gives væk (vil du være det bekendt)?
Ja -> læg det et sted hvor du kan finde det igen når du ser dem som skal have det. Det kommer du sikkert ikke til, før du bliver irriteret nok af at glo på rodet til at smide det ud. Det er en del af processen.
Nej -> gå til næste spørgsmål.

Kan det genbruges?
Ja -> læg det i store bunker i gangen og få manden til at køre på genbrugspladsen hver anden dag.
Nej -> læg det i en af de klare sække til småt brændbart stil dem i gangen så manden ikke kan holde ud ikke at køre på genbrugspladsen MINDST hver anden dag.

Det er helt utroligt så meget L*** jeg har fundet som jeg ikke kunne drømme om at give til nogen. Indtil videre går prisen til de 7 duge. De var købt meget billigt mens jeg var på SU. De var tydeligvis ikke lysægte. De passede til det bord vi smed ud i 2004. Den tager vi lige igen. 2004. Helt præcist var det i foråret 2004. Siden da har de lagt i bunden af mit klædeskab fordi... æhh nok mest fordi der var plads. Nu er de lagt til småt brændbart. Utroligt, og vi har altså kun 105m2!

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Tim Jørgensens billede
  Her får du alt det seneste om motion, løb, diverse træningsformer og servicefirmaer, så er du ikke i tvivl næste gang, du skal have lavet noget på huset eller skal i form:...
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up