Marathon på 40 uger. Uge 39.

Morten Jensens billede

 

Uge 39.

 

Nu være der ikke lang tid til min store udfordring i 2011. Søndag den 9 oktober løbe jeg og 240 andre marathon distancen til eventløbet i Horsens.. Jeg glæder mig helt vildt. Der kommer 3400 deltager til løbet. De er delt ud på 5 distancer. Det blive helt vildt. Så mange løbere i vores by. Jeg er meget spændt, på den oplevelse som venter alle deltagerne.

Sådan så min løbe uge ud.

Dag 1. 6. km. på 36,25 min.

Dag 2. 5.3 km. på 30.33 min.

Dag 3. 5.3 km. på 29.59 min.

Dag 4. 5,3 km. på 28,43 min.

Dag 5. 13.00 km. på 1,13,13 time.

Der er et vacuum i mit løbe liv. Den stemning, der er ved de løb jeg har deltaget i, har der været rigtig dejlig. Den kan man godt komme til at savne. Så jeg kommer til deltage i mange løb frem over. Når jeg skal løbet mit marathon nr. 2. Så bliver den spænding der i min krop udløst. Har jeg forberedt mig godt nok??

Ja! Det vil jo vise sig den 9 oktober. Det er blevet til 40 ugers træning, med 23 halv marathon og 4 gange 30 km. trænings ture. I alt ca. 1650 km. i de først 39 uger.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun. 

Links

#1

Louise poulsens billede

Så nærmer det sig...
Du er helt sikkert klar. Det bliver spændende. Helt og lykke med det.

Hilsen

Louise.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15157:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk