Marathon på 40 uger. Uge 37.

Morten Jensens billede

 

Uge 37.

Nu er jeg frisk igen. Men det var også en sej omgang. Men jeg er klar.

Jo tætter vi kommer på den 9. oktober, jo mere spændt bliver jeg. Indtil nu er der tilmeldt 2460 personer til eventløbet i Horsens. Ud af de 2460 er der indtil nu 159. maratonløber og 592. halvmaratonløbere. Resten er 10 km, 5 km og børneløbere.

Der bliver sgu trængsel i Horsens den dag.

Min løbe uge så sådan ud:

Dag 1. 5,2 km. på 31,31 min.

Dag 2. 7,02 km. på 39,50 min.

Dag 3. 12,94 km. på 1,13,59 time

Dag 4. 5,35 km. på 28,32 min.

Dag 5. 21.095 km. på 2,05.05 time.

Jeg var til Skanderborg sø halvmaraton søndag den 18. september. Det så ud til at det skulle blive en våd omgang, men som så mange gange før, bliv der tør vejr da løbet ble skudt i gang.

Som i kan se, så blev min tid næsten ligeså hurtig eller langsom som de andre halv maraton jeg har løbet i 2011. Jeg har jo sat mig for, at jeg skal løbe 26 halv maraton i 2011. Så det betyder at jeg mangler 3. stk. løbe resten af året. Jeg er tilmeldt Danmarks højeste kvart, halv og hel maraton. Læs link. Der skal jeg løbe endnu et halvt maraton. Så må jeg se, om der er nogle andre halv maraton rundt omkring i Danmark, som jeg vil deltage i.

 

Med løbe hilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15157:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk