Marathon på 40 uger. Uge 32.

Morten Jensens billede

 

Uge 32.

Det store mål i denne uge er 5 tårns marathon i Kalundborg. Det er et løb jeg har hørt meget om. Så jeg glæder mig til søndag.

Der er mange der siger, at jeg er klar til at løbe en hel marathon. Men jeg har det bedst med at holde den plan, som har lagt fra starten af. Nu er der jo ikke så lang tid til den 9. oktober. Jeg har løbet den rute, som vi skal løbe til eventløbet 4 gange. Det er en lidt kedelig rute, med nogle lange kedelige veje. Men der er også nogle steder på ruten, hvor der mulighed for rigtig mange tilskuer. Så skal vi også en tur forbi det gamle fængsel, hvor vi skal løbe runde i fængselsgård. Jeg glæder mig meget til den 9. oktober. Men end til da, så står den på mere træning og nogle flere halv marathon løb.

Dag 1. 10.6 km. på 1,03.00 time.

Dag 2. 12,7 km. på 1,14,09 time.

Dag 3. 21,095 km. på 2,06,19 time.

Det var noget af en oplevelse, at løbe 5 tårns maraton løbet i Kalundborg. For første gang i mit liv, skulle jeg løbe ind i 2 værtshuse (Kontoret og Kings pub) på den rute vi skal løbe. For os der løb halv marathon, kom vi ind i de 2 værtshuse 5 gange. Så skulle man jo tro, at jeg fik en pils, hver gang jeg kom forbi de værtshuse, men det fik jeg ikke. Hehe. Det er en meget flad rute, men det var en god rute. Jeg glemte sgu at stoppe uret da jeg kom i mål. Men ellers er jeg godt tilfreds med resultatet.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

#1

Trine Rings billede

Hej Morten.

Bare lige en hurtig kommentar, da Kalundborg er min hjemby og 5 tårns løbeklub er min fars klub, er jeg glad ved at høre at det var et godt løb. Man skal sørme passe på Kontoret og Kings!

 

:-)

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15157:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk