På vej mod EM i 24-timersløb - troen på Top 10 er stadig intakt

Anne Marie Geisler Andersens billede
Ligger og kigger på billeder fra 2014, hvor jeg satte danmarksrekord i 24-timersløb og læser op på reglerne til weekendens mesterskab. I morgen går turen til Frankrig for på lørdag at deltage i Europamesterskaberne i 24-timersløb. Jeg kan godt mærke, det fylder meget nu - også selv om jeg ikke løber særlig meget her den sidste tid før løbet; De sidste forberedelser, pakning, den sidste løbetur, flytider etc. I går havde jeg svært ved at falde i søvn - det endda selv om jeg for første gang i tre uger sov alene uden mand, børn eller svigerforældrenes dyr i sengen og med min elskede kugledyne. Desværre er der ikke plads til den i kufferten, så kædedynen kommer med i stedet... Og den der følelse i kroppen, der melder sig, når det er tid til at præstere. Uha! I denne uge har jeg trappet ned. Da jeg løb i søndags, følte jeg mig let, stærk og sulten. Det gik hurtigt, selv om jeg ikke pressede mig. Jeg glæder mig til at komme ned og give den gas! Og jeg glæder mig til at komme ud på den anden side efter en forhåbentlig fantastisk oplevelse. Hidtil har jeg forbedret mig ved hvert løb fra 200 km i 2010, over 209 km i 2012 til Danmarksrekorden på 219 km i 2014. Også ved mine marathonløb har jeg hver gang løbet hurtigere end sidst. Spørgsmålet er, om jeg kan blive ved? En eller anden dag må jeg vel opleve et 24-timersløb, hvor det ikke går min vej. Men jeg vil gøre alt for, at det ikke bliver dette. Jeg har på halvanden måned rejst mig fra en hofteskade bl.a. med tre uger helt uden træning. Men jeg har på intet tidspunkt mistet håbet. Målet er stadig 225-230 km og en top 10-placering. Jeg tror på det! Løbet kan formentlig følges her: http://www.albi24h.fr/resultats-final-championnat-de-france-et-course-open/ Ellers opdaterer min mand lidt via 'amgeisler' på Twitter. OBS! Ofte er løbsstart kl. 12, men på lørdag starter det allerede kl. 10.00. Vi ses på den anden side!

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Benjamin Shultzs billede
  BilligEjendomsmaegler.dk er siden hvor du kan finde alle ejendomsmæglere samlet et sted. Du finder viden om anmeldelser, priser og ledighed fra alle ejendomsmæglere i hele DK. Så i stedet for at...
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15157:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk