Vi insisterer på det gode !

Tor Rønnows billede

Som stort set alle på kloden vel nu er bekendte med, så mistede maratonsporten sin uskyld i mandags.

Boston Marathon 2007 - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Boylston Street, målgang for Boston Marathon

"Boston" (på amerikansk nasalt "Båååsstenn"), verdens ældste maraton, blev ramt af to frygtelige bombesprængniger, der indtil videre har kostet tre mennesker livet samt kvæstet over hundrede, herunder har adskillige løbere mistet deres ben. Tænk lige over dét ! Man tager til et af verdens absolotte topløb, som man iøvrigt har kæmpet hårdt for at kvalificere sig til (kravene er meget strenge !), og så får man denne spand søm i hovedet, og ender sine dage med et alvorligt handikap. Lad os bare slå helt og aldeles fast:

DÉT ER IKKE DET MARATON HANDLER OM !!!

Eller nogen anden sport, eller noget som helst i det hele taget - overhovedet. NEJ, blev der sagt ! Derfor er det så vigtigt, at vi fortsat støtter op om alt det positive og livs- og frihedsbekræftende, som f.eks. storbymaratonløbene er eksponenter for. I Danmark står vi snart overfor landets største maraton, nemlig NYKREDIT Copenhagen Marathon d. 19 maj, og jeg synes faktisk det må være imperativ, at vi fra det ganske land kommer og markerer, at vi har sympati med ofrene i Boston, og at vi under ingen omstændigheder vil finde os i denne slags feje og utilstedelige angreb på vores sport.

Så min opfordring i denne klumme er derfor: kom med til NYKREDIT Copenhagen Marathon, enten som løber eller som herlig tilskuer på sidelinien, og lad os i fællesskab markere, at vi elsker vores frihed og vores værdier og i særdeleshed vores maratonoplevelser. Det er ok at komme kvæstet hjem fra København, men dét skal være fordi, man har givet den max gas rundt på den fantastiske rute i vor smukke hovedstad. Og intet andet !

Men nok om dét, for først og fremmest handler maraton om oplevelser, præstationer og konkurrence, og alt det får vi så rigeligt i København, se f.eks. her min beretning fra sidste år: NYKREDIT Copenhagen Marathon 2012 - Tors beretning

NYKREDIT Copenhagen Marathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Kom og scor dín medalje ved NYKRDIT Copenhagen Marathon

Vi ses d. 19 maj i København !

vh. Tor Rønnow

#1

Michael Marinellis billede

Godt skrevet Tor!

Vi skal stå sammen i maratonfamilien - løbere og tilskuere.

Vh Michael

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina