Venter på HCA (ikke Godot)

Tor Rønnows billede

I modsætning til de to vagabonder Vladimir og Estragon i Samuel Becketts verdensberømte stykke "Venter på Godot", så har marathontonløb den fordel, at de rent faktisk indtræffer. Det er en af grundene til, at vi skatter dem så højt Smile. Det giver os en vis følelse af kontrol og mening med livet, og giver motivation for træningen.

søndag kommer så HCA marathon i Odense, og løbet har 10 års jubilæum. HCA marathon er det eneste marathonløb, som jeg har løbet 'hvert' år i min beskedne marathonkarriere... og det er helt bestemt et af de løb, som jeg fast ser frem til. Af samme årsag har jeg været med til at lave en Facebook-gruppe til ære og tak til løbets arrangør, Torben Simonsen, og jeg vil opfordre alle til at melde sig ind i gruppen og skrive en tak til denne ildsjæl for at stå bag et af landets største og mest professionelle marathonløb. Gruppen hedder "Tak til Torben Simonsen".

Nå... mens vi venter til på søndag... så hvorfor ikke lige visualisere, hvordan det hele kommer til at blive. Tag således et kig på disse billeder her fra sidste år, så kan du mentalt forberede dig på ruten !

Sidste år satte Peter Pedersen den utrolige rekord at genneføre løbet i en 26 kg tung rustning, en bedrift der har bragt ham i Guinness Rekordbog. I videoklippet nedenfor hører vi et kort interview med ridderen.

Afslutningsvis kan jeg lige indskyde, at lørdag er der også et ynglingsløb på programmet for mit vedkommende, nemlig det smukke og herligt løbne Vänersborg marathon i Sverige. Dette løb er en af mine absolutte favoritter, og jeg kan generelt kun anbefale at prøve de små, hyggelige svenske marathonløb. Heia Sverige ;;-)

Ja, det bliver en åndfuld weekend i skyggen af H.C. Andersen og Carl von Linné.

Mange venlige hilsener, Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bodils billede
  Drømmen er at løbe et marathon.
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina