Sydkyst marathon efterår 2010

Tor Rønnows billede

Jeg skal beklage for læserne på motionslob.dk, at der har været lidt langt imellem mine klummer på det sidste. Der findes forklaringer.

Men lad os springe alt dét over, og lade os springe på en rimdug frisk historie fra en fantastisk marathondag i Greve i søndags, en helt igennem SKØN efterårsdag, hvor rigtigt mange løbere havde fundet vej til Sydkyst marathon efterår 2010.

Nok havde det været nattefrost og nok var det umanerligt koldt fra morgenstunden af.. men alt det rettede sig og vi blev beriget med det mest perfekte efterårsvejr, man kan tænke sig, 8-9 grader og næsten vindstille... bedre kan det ikke gøres. Greve Trim bød ikke kun op til marathon, nej, der var en masse forskellige distancer samt børneløb, ambitiøst og flot !

Ruten for marathon var en 10.5 km sløjfe, som skulle forceres fire gange..

... og der var smukt udsyn til lystbådshavne og havbugt og høj blå himmel.

For de, der måske kun har prøvet at løbe "større" marathonløb som copenhagen eller i udlandet, der kan jeg kun anbefale at lægge turen forbi et af de mange velorganiserede mindre løb herhjemme. Der er nok at tage af.. og man kan jo f.eks. fremsøge mulighederne via løbskalenderen her på motionlob.dk

Den komplette historie fra Sydkysten finder du venligt her: Sydkyst marathon efterår 2010.

Nu ser vi så frem til LØBEREN Skovmarathon i St. Dyrehave om to ugers tid, vel mødt og på gensyn.

vh. Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina