SPARTA TEST 2 <Forpligtelse>

Tor Rønnows billede

Forpligtelse.

Et ord og et begreb, som rummer nøglen til succes i så mange af livets forhold - arbejde, familie, venskab, kærlighed. Des mere vi forpligter os og tager ansvar, des længere trænger vi ind i kernen, desto mere udviskes grænsen mellem os selv og det ydre, kald det vort indsatsområde eller mål.

Således er det også med den succesfulde forberedelse til årets NYKREDIT Copenhagen Marathon, og det er nu på søndag d. 10 marts 2013, at du skal vise, at du har forpligtet dig til dit maratonprojekt. Vi skal hive 15 km i hus, og alt tegner jo til, at det bliver en smuk, omend lidt kold, forårsdag på Østerbro. Som beskrevet i bogen ELSK AT LØBE (som er i handlen i tredje oplag) så er 15 km en del af det, vi kalder de "opbyggelige distancer", opbyggelige for din styrke, udholdenhed og kondition - din fysik - ganske som den mentale side af sagen skaber "opbyggelige tanker" i Kierkegaarsk forstand udi maratonpsyke.

Faktum er, at Nike Marathontest 2 er et vigtigt skridt på vejen mod NYKREDIT Copenhagen Marathon d. 19 maj. Gennemførelsen af løbet er også med til at opbygge fundamentet til, at du kan fyre en habil halvmarathontid af i den forestående TEST 3 i april, der er sikkert adskillige deltagere, der har netop TEST 3 som deres hovedmål dette forår, og dét er absolut også et flot mål at have sat sig ! Uanset hvad, så bliver det med garanti en både hyggelig og intens oplevelse ved SPARTA TEST 2 på søndag. Kom frisk !

NYKREDIT Copenhagen Marathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
NYKREDIT Copenhagen Marathon - kort efter starten på Islands Brygge.

For de datafikserede skal det nævnes, at der undervejs fra løbet pumpes data i realtid ud via den app, som kan hentes på NYKREDIT Copenhagen Marathons hjemmeside og Apples appstore. Så familien derhjemme kan følge med undervejs, og hvorfor ikke gøre sig fortrolig med app'en her til TEST 2 og 3, så er den side af sagen i vinkel på maratondagen i maj. Data opsnappes via det IT-halløj, som sidder i selve startnummeret, nemt, bekvemt og så godt som vægtløst.

Summa summarum: verdens navle søndag formiddag staves "Gunnar Nu Hansens Plads", Østerbro. Din (knapt så hemmelige) mission: SPARTA TEST 2.

Husk: løbeglæde forpligter !

Vh. Tor Rønnow

PS: Og smitter. Af. På alt, hvad du gør.

#1

Michael Marinellis billede
Som altid et meget malende og forpligtende blogindlæg Tor:) Jeg har helt dårlig samvittighed, da min løbeplan for Barcelona næste weekend, faktisk siger 15 k i weekenden. Men det bliver i skoven, mens børnene passes hos farmor:) Så jeg løber de 15 jeg har forpligtet mig til, men uden de mange skønne mennesker der giver den gas på SPARTA TEST 2!!

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina