SPARTA TEST 1 <Troværdighed>

Tor Rønnows billede

Måske er du en af de mange heldige, der skal løbe sit første maraton ved NYKREDIT Copenhagen Marathon d. 19 maj her lidt senere på året. Eller senere og senere, det er jo lige om lidt ! Derfor er søndagens SPARTA TEST 1 på Østerbro et vigtigt tjek, det handler nemlig om at tage temperaturen på troværdigheden i dit maratonprojekt. Du skal simpelthen kunne løbe de 10 km uden større anstrengelse, og også gerne i nærheden af dit max-potentiale lige pt., forstået derhen at dét er der, hvor det skal være i forhold til den målsætning, du har for selve maratonløbet. Der findes tabeller for den slags, hvor hurtigt din beregnede sluttid er baseret på din 10 km tid, giv det en tur på Google (de skal selvfølgeligt bruges vejledende).

NYKREDIT Copenhagen Marathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
NYKREDIT Copenhagen Marathon 2012 - 50 meter før MÅL. Det er DETTE øjeblik, vi alle ser frem og træner til !

I forlængelse af TEST 1 på søndag kan det være en god idé at justere sine målsætninger og sin tidslinie frem til maj måned. Du ved nu, om du har fået trænet som tidligere planlagt eller ej, og derfor er det nu, det er ved at være tid til at justere dine planer, så du enten får et realistisk billede af dit maratonpotentiale eller, alternativt, får omprioriteret din tid de næste par måneder, således at du om nødvendigt kan få trænet mere. Så sæt dig et stille sted, og visualisér ugerne fra nu og frem til maj, og "se", om du rammer den form, du gerne vil.

I alle tilfælde: jeg håber, vi ses søndag på Gunnar Nu Hansens Plads. Jeg er begejstret !

mvh. Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina