To skønne på én gang

Tor Rønnows billede

Jeg vil overlade til læserens fantasi, hvad præcist overskriften kunne dække over. :Smile Men emnet i dette indlæg handler om weekendens to marathonløb for mit vedkommende, nemlig det svenske Vänersborg marathon og det danske HCA marathon i Odense. Fælles for de to dage: Ufatteligt smukt sensommervejr og to supergode oplevelser !!! Det er ikke for ingenting, at netop disse to løb rangerer meget højt på min liste over yndlingsløb.

Vänersborg marathon
Vänersborg marathon foregår langs Sveriges største sø Vänern, og ruten er flad og meget nænsom at løbe på. Stemningen er hyggelig, og som så mange af de andre små svenske løb, så kan det kun anbefales at tage en tur dertil. Dog skal man nok ikke gøre, som jeg gjorde i lørdags, nemlig køre afsted meget tidligt om morgenen, men rettere tage en overnatning et sted på vejen, så der er mere energi at fyre afsted til selve løbet. Billederne kan ses her.

HCA marathon 2009 - 10 års jubilæum
Ønsker man at gentage denne danske-svenske dublet, så får man jo også brug for kræfter til søndagens HCA marathon. I år havde HCA jo 10 års jubilæum... og jeg skal lige love for, at man fejrede dette med en SUPER afvikling af et marathonløb. Genialt, simpelhen !

Som man kan læse i beretningen her, så blev deltagerne beriget med en flot og vel nærmest perfekt løbedag i Odense, eneste lille drillepind var den stærke sol og de lidt uventede høje temperaturer... hvilket nok kostede mangen en løber en god sluttid. Personligt havde jeg et fint løb, omend weekendens samlede program satte sine spor til sidst.

Har man ikke prøvet et af disse to omtalte løb, så kan de begge altså varmt anbefales !

Mange venlige hilsener, Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina