Preview HCA marathon 2010

Tor Rønnows billede

Der findes efterhånden rigtigt mange gode, velorganiserede marathonløb i Danmark, store løb, små løb, naturløb, hele paletten er i spil. Men efter min mening skiller eet løb sig ud, specielt når man vægter selve organiseringen, logistikken og løbsafviklingen, og det er HCA marathon i Odense. Løbet afvikles i år næste søndag d. 19 september, og der er foruden marathon også den halve distance for hhv. kvinder og mænd. Kom og vær med !

Alt spiller bare i Odense, og her tænker jeg ikke kun på musikken langs ruten, men på alle detaljer i arrangementet. Normalt siger vi, at hvis man vil lære at arrangere marathonløb, så skal man tage på studietur til Tyskland.. men hvis benzinpengene ikke rækker så langt, så er Odense et fint alternativ ! Løbsdirektør Torben Simonsen har fornufigt allieret sig med diverse kyndige tropper, hjælpere og rådgivere, og det fineste eksempel er selvfølgelig medvirken af Allan Zachariasen, der speaker på gågaden - jeg håber, han bliver siddende lidt længere end normalt, så også de langsommere løbere får en hilsen med i år... et af de få forbedringspunkter, man kan anføre. Selve ruten blev lagt om i 2008, og det til det absolut bedre, en dejlig varieret rute er det nu, og med gode muligheder for dem, der vil løbe hurtigt.

HCA er faktisk det eneste løb, jeg har løbet i alle mine aktive marathonår, nedenfor er anført links til beretninger fra tidligere. Jeg håber, de kan være med til at inspirere lige de sidste tvivlende... og så ses vi på søndag i Oooenseee.

venlig hilsen Tor Rønnow

Beretning HCA Marathon 2006
Beretning HCA Marathon 2007
Beretning HCA Marathon 2008
Beretning HCA Marathon 2009

#1

Poul Bachmann Madsens billede

Kære Tor
Nu har vi delt omklædningsrum ved dr. Nielsens løb i Vejle i pivkolde og blæsende januar 2010.
Vi mødtes også fornylig på Samsø; så nu vil jeg hilse på dig , når jeg passerer dig? i Odense, som jeg hvert år elsker at deltage i!

mvh
Poul Bachmann Madsen
poul@bachmann-stockmarr.dk

#2

Tor Rønnows billede

Hej Poul,

jeg håber at være i Odensen fra omkring kl. 08.30, så mon ikke, du kan se mig i hallen eller udenfor. Og tak for opmærksomheden Wink

vh. Tor

#3

Jens Peters billede

Kære Tor,
Hyggeligt at løbe med dig igen. Hvis du er rigtig hurtig dennegang, kan du følge med en af vores 9 fartholder-teams fra Sparta...Nok ikke den på 4.16 pr. minut..(o:
Jeg ser frem til at se din sædvanlige fotoreportage fra løbet.
Mvh.
Jens Peter

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina