Perler på en snor

Tor Rønnows billede

Godt nytår, kære læser, og velkommen til det nye løbeår 2014. Hvad enten du er ny i løbets verden eller en garvet rotte, så har du måske allerede nogle målsætninger med den forestående sæson ? Måske er du en af de mange, som f.eks. har et af forårets store halv- eller helmaratonløb som dét mål, der glimter og lokker her i den ellers mørke og triste januarhorisont ? Som bekendt nåes et mål ofte bedst ved at definere nogle delmål på vejen dertil, og netop dette er genstanden for nærværende klumme. Så hvis du f.eks. sigter efter NYKREDIT Copenhagen Marathon, Hamborg Marathon, eller måske Lillebælt Halvmarathon, så hæng på, måske du kan bruge et par fif.

Ja, vil du sikre en god maratonoplevelse i april eller maj måned, så er det fra nu af, at der skal arbejdes ! Den ugentlige træning skal passes, og det er ofte en idé at have lidt fokus på emner såsom kost, søvn og generelt stressniveau. Konkret at plotte løbemæssige delmål ind i sin kalender, dét er en rigtigt god idé ! Hvorfor ikke starte hårdt ud med en tur til Kalundborg nu på søndag, der afholdes det klassiske halv- og helmaraton Kalundborg Vintermarathon på den smukke rute på Røsnæs. Skynd dig, for der er tilmeldesfrist senest d. 9 januar.

Kalundborg Vintermarathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Kalundborg Vintermarathon

Et andet vinterløb, der på få år endog er blevet Danmarks trediestørste maraton, det er det begivenhedsfulde Dr. Nielsens Vinterhyggemarathon i Vejle, men dette løb er vist tæt på udsolgt, så der vil være bedre chancer henne i marts måned, hvor det flot arrangerede Sydkystmarathon afholdes i Greve, ved dette løb kan der også dystes på en række af de kortere distancer.

Sydkystmarathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Sydkystmarathon

Kan du ikke vente til marts, så vil jeg anbefale en tur til Holstebro Bymarathon (der er også halv) den tredie søndag i februar, eller tage det første af Spartas testløb op imod Copenhagen, det første Nike Marathontest 1 afholdes søndag d. 2 feb. på Østerbro.

Du kan selvfølgelig også bare løbe dine egne træningsture dér, hvor du nu gør. Men. Der skér altså noget med os løbere, når vi får et nummer på maven ! Ikke ?

Vi ses derude et sted, venlig hilsen Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina