Marathon #200 i fantastiske Blokhus !

Tor Rønnows billede

Jeg kan i bedste X-Faktor stil roligt udbryde, at jeg simpelthen synes, at Blokhus marathon er FANTASTISK.

Det er klart, at det virker ekstra motiverende at skulle fejre et jubilæum, men alene ruten og de to strækninger på stranden, de alene er den lange køretur værd. Ja, hver eneste lille benzinkrone tjener sig selv hjem med høje odds for, at Blokhus bliver en livslang nydelse og oplevelse, som sætter sig i sjælen som en varmende lille sol, en sol man kan tære på i mørke og kolde stunder. Så gør dig selv den tjeneste at prøve Blokhus marathon en dag, der er en distance for alle (5, 10, halv, hel).

Min egen dag i søndags forløb perfekt, det blev et mindeværdigt marathon nr. 200, som jeg havde fornøjelsen af at kunne dele med mange af mine bedste løbevenner. Selvom kun en enkelt af dem rent faktisk løb sammen med mig (hele vejen), så "var" de der, og sammen med det gode vejr og den flotte tur blev dagen præcis så god, som jeg havde drømt om.

En fyldig billedreportage følger senere - man kan dog tage et preview nedenfor

vh. Tor Rønnow

Blokhus marathon 2010 (#200) - Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina