Højtider og møgtider

Tor Rønnows billede

Tiden går så hurtigt, at det allerede er utrendy at ønske godt nytår, men jeg vover pelsen alligevel: Godt nytår, kære læsere på motionslob.dk !

Nu har vi så lagt højtiden bag os, men vi står så absolut tilbage med anden halvdel af overskriften... møgtider ! Ja, ude til alle motionsløbene mener jeg. For helt ærligt, det ER altså ikke under disse vinterlige, kolde og i særdeleshed glatte forhold, man skal gøre sig de store forhåbninger om at sætte personlige rekorder eller præstere superresultater. Dette faktum kan være svært at acceptere, hvis man er meget konkurrence-minded, men jeg tror man gør sig selv en stor tjeneste ved at trække lidt på skulderen over de løbstider, man måtte indhente de næste par måneder.

Det er mere hensigtsmæssigt at glæde sig over, hver gang man faktisk kommer ud til løb, og i det hele betragte perioden frem til marts-april som en form for tidsmæssig transit, hvor formen primært skal holdes ved lige, og hvor kuglerne skal støbes til den egentlige sæsonstart og de store forårsløb.

I marathonsammenhæng er de store forårsløb som følger: Paris, Rotterdam, Wien, London, Hamborg og Copenhagen marathon. Andre absolut topløb såsom Barcelona og Rom kunne også nævnes, selvom jeg mener de mere falder i opvarmningssæsonen (marts). Det er begivenheder som disse, vi reelt ser frem til, er det ikke ? Lige nu træner vi bare.

For nærværende er vi midt i nedkølingssæsonen, og her skal der virkelig kæmpes for at holde både varme og gejst. Ikke desto mindre åbner vi ballet på søndag i Kalundborg i den klasssiske dyst med Røsnæs forblæste bakker.

Kigger man på hjemmesiden for 5 Tårns Motion, kan man finde både tilmeldingsformular og startliste til såvel halv- som helmarathonløbene. Særligt interessant i år er det, at adskillige af SPARTAs topløbere stiller til start, det er vist ikke hændt tidligere, og det skal blive spændende både at møde dem og se dem løbe.

Ja, jeg glæder mig ! Ses vi ?

mvh. Tor Rønnow

PS: Beretning for Vintermarathon 2010 kan læses her: Kalundborg Vintermarathon 2010 - Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina