Exit sommer 2009

Tor Rønnows billede

Så kan vi vist ikke holde den gående længere, drømmen om sommervejr. Som ved et trylleslag fra en ond heks står vi nu op om morgenen til halvfrosne biler og tågedis og alskens efterårsagtigt snask. Der er vist kun en konklusion: sommeren 2009 er slut !

Men SIKKE en løbesommer det har været. For mit eget vedkommende startede den på en måde allerede i starten af april, da Stormester Mogens Pedersen og jeg åbnede en meget aktiv løbemåned med en sommervarm dublet i Ôjendorfer See marathon i Hamborg om lørdagen...

... og Rottendam (Holland) søndag, to fantastisk dejlige dage. Senere fulgte blandt meget andet et solbeskinnet 10-års jubilæum ved Aalborg Brutal marathon, samt ditto tur i Spidermandragten ved London (og senere også Copenhagen marathon)...

... og endeligt et utroligt og lysegrønt GARMIN Rudersdal Cannonball 3 igennem de nyudsprungne skove nord for København.

I juni måned blev vi begavet med to af sæsonens fineste løb, først Storebælt Naturmarathon fra Slagelse til Skælskør...

...og sidst på måneden det utroligt hårde og helt unikke North Sea Beachmarathon, absolut to kæmpe naturoplevelser og to løb, man virkelig skal gøre sig fortjent til.

Sommervarme blev det i den grad også til ved årets comeback-løb 5 Tårns Marathon i Kalundborg, løbet hvor man som bekendt dribler igennem to værtshuse hver 10 gange.

To uger senere var det stadig 'rigtig' sommer, og vi fik således en smuk dublet med den geniale debut for Samsø marathon (hvor jeg fungerede som fartholder)...

... og Strandvejsmarathon fra Helsingør til Østerbro dagen efter.

Sommerløbene lev så reelt lukket af forrige weekend med det stemningsfulde Vänersborg marathon i Sverige lørdag, og så det med tysk perfektion flot arrangerede HCA marathon i Odense søndag, en helt igennem solbeskinnet, varm og mindeværdig weekend. Disse to løb beskrev jeg i min forrige klumme.

Ja, derudover har der været mange andre gode løb (faktisk 34 i perioden for mit vedkommende), og selvfølgeligt også andre typer løb end lige marathon.... og jeg håber da, at I alle har draget fordel af denne pragtfulde løbesommer 2009.

Nu går vi for alvor tiden i møde med mere tøj og mindre hud, hvilket jo på mange måder er tragisk. :Smile

Mange venlige hilsener, Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina