Berlin - og hvad så nu ?

Tor Rønnows billede

Det var så dét, Berlin Marathon 2013, og ja, det var en gigantisk løbefest, vejret var perfekt, tilskuerne var fantastiske, og der deltog +5000 glade danskere, der ivrigt blev heppet frem på ruten. Chip så en dugfrisk verdensrekord til dette festmåltid af løbeglæde, så har du nogenlunde billedrammen for de oplevelser, som vi tog med hjem fra den tyske hovedstad, oplevelser, som vel stadig suser en lille smule rundt i blodet. Se eller genoplev løbet her: Berlin Marathon 2013 - Tor Rønnows beretning.

BMW Berlin Marathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Gendarmenmarkt - Berlin Marathon 2013

Så hvad nu ? Som det spøgefuldt siges i en reklame: "Selv mere vil have mere". Præcis ! Sådan har jeg det i hvert fald med maratonløb, og efter at have været hindret af en skade i over et år, så begynder jeg med en kende fremgang at drømme om flere løb igen. Dejlige våde drømme ! Helt konkret drømmer jeg om tre danske klassebegivenheder, hvor netop elementet vand indtager en prominent rolle - visuel, selvfølgelig, vi er jo løbere og ikke triatleter.

Drøm nr. 1 handler om weekendens løb i Greve, nemlig Sydkystmarathon Efterår, et rigtigt godt løb arrangeret af Greve Trim og med diverse forskellige distancer inklusive halv- og helmarathon. Kom frisk, det er nu på søndag !

Sydkystmarathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Sydkystmarathon Efterår

Drøm nr. 2 er en af de mere ekstreme, og absolut endnu mere våd end den første. Den omhandler nemlig ALOTs 6-timers og marathon-arrangement d. 26 oktober (Cph 6 hour run), hvor der skal løbes x zillioner gange rundt om Tueholm sø, en runde er nem nok, mange runder fører til, ja, som det går med dén slags, udmattelse ! Selv arrangementet er top professionelt, og der er en særlig stemning rundt på ruten og blandt tilskuerne ved depotteltet. Mmmm, lækker våd sag. PS: Der er gode muligheder for at løbe stærk til dette så godt som pivflade løb.

Cph 6 hour run - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Cph 6 hours run

Den sidste og tredie drøm handler naturligvis om LøbeMagasinet Rudersdal Marathon d. 10 november, mit "eget" løb, der som bekendt afvikles på den DAF-opmålte RudersdalRute. Deltagerne bliver taget på en tour de force igennem alt hvad den nordsjællandske natur kan byde på af smukke skovsøer, kig til Øresund, Dyrehaven og de mange grusomme bakker, og så de poetiske øjeblikke ved f.eks. Furesøen. Så jo, her forbliver jeg aldeles partisk, dette er et af årets naturmæssige højdepunkter ud i maraton-genren ! PS: Tilmeldingsfrist er d. 25 oktober.

LøbeMagasinet Rudersdal Marathon 2013 - Tor Rønnow - motionsløb.dk
LøbeMagasinet Rudersdal Marathon

Ja, dette er de tre maraton dopamin-fix, som jeg håber at skyde i årerne indenfor det nærmeste. Der er også andre løb værd at nævne, i Københavnsområdet tænker jeg især på Spartas Marathon Start Op løb d. 27 oktober og på det i øvrigt også "våde" og dejligt hårde Novo Nordisk Løbet, som afvikles rundt om Bagsværd Sø hver d. 1 søndag i måneden her i vinterhalvåret. Men mindre kan jo også gøre det: din daglige løbetur på alt fra 200 meter og opefter. Det handler om at gøre dét, man kan, og som gør en glad: ud og røre sig, få vind i håret. Så kan man altid drømme videre. Vådt eller ikke.

Venlig hilsen,

Tor Rønnow

#1

pihos billede

Vil også gerne gøre lidt reklame for Socialmarathon den 31.12. www.socialmarathon.dk udover det super hyggelige sociale løb, støtter man et godt formål, nemlig Børne-Unge programmet på Rigshospitalet :-)

#2

Jesper Vs billede

Jeg er lige kommet op på et halvmarathon og synes de sidste kilometer var ret så hårde. Men alt i alt var det ikke så slemt. Jeg synes bare det virker ret uoverskueligt at skulle på et marathon.
Så hvordan kommer man fra et halv marathon til en hel marathon?

#3

NXMs billede

Hej Tor, og jer der læser denne blog.

Helt enig - hvad gør man når man har trænet mod sit store mål, man har haft en utrolig oplevelse og man ønsker det aldrig skal stoppe? -  Jo Man skal sætte sig et nyt stort mål... Noget men ikke bare lige kan gøre imorgen, noget der kræver man giver den gas hen over vinteren og giver en en ny drøm og et nyt stort mål.

For nogle er det det næste Berlin Maraton men for andre er det ikke længere nok.....

Vi har den fornøjelse at lave en helt anderledes løbe oplevelse sidste weekend i Maj der hedder NXM - Nordisk eXtrem Maraton. 


- Alle der løber 1/2 maraton eller mere kan let være med...

- Alle der søger det store løbe eventyr hvert år bør være med...

- Alle der har brug for det næste - efter halv eller hel marathon - SKAL være med :-)

I er alle velkomne til en af de store oplevelser i 2014
www.racingdenmark.com

 

 

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14926:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina