Er det nu også klogt...?

LiseWPs billede

Pyha, kæresten har overtalt mig til endnu en Berlin Marathon til september 2012 og billetterne er købt!

Så kan man jo spørge sig selv... er det nu også klogt...? Altså, jeg husker jo Berlin i 2010 som helt fantastisk til trods for silende regn og løb i sorte affaldssække :o). Suveræn oplevelse - første marathon - gennemført i OK tid - sådan! Og den oplevelse vil jeg da gerne have igen - omend vejret kun kan blive bedre denne gang! Men jeg er bare i så dårlig form - har ikke løbet i MEGET lang tid!!

Hmm, jo, det er nok meget klogt alligevel... sidder allerede og drømmer om Brandenburger Tor's velkomst og alle de dejlige danskere der trodsede vejret og heppede på os på hele ruten med flag og tilråb - fantastisk!!

Jeg VIL bare! Jeg har derfor idag været på første løbetur i rigtig lang tid og entusiasmen er høj - nu skal løbeskoene snøres og vi skal bare deruda'.

Berlin - here we come - jeg skal hilse fra Peter!

#1

Jens Bos billede

Go' beslutning. Succeser skal man forfølge :-)

 

#2

Emmasofies billede

Hejsa..

Hvor har I købt jeres billetter? Jeg er nemlig interesseret i 2 stk. billetter, excl. transport og overnatning.

Mvh.

Jette

#3

Elisabeths billede

Hvor lyder det spændende :-)

Har i årevis selv drømt om at løbe en maraton, men er ikke kommet dertil (endnu)

Jeg er dog fast besluttet på at løbe en halvmaraton i september på Anholt og tror at jeg ..................Jeg VIL bare!

Men tilbage til dine maratonplaner. Hvad er en ok tid for en førstegangs maratonløber ?

Glæder mig til at læse videre på din blog om se hvordan man træner sig op til en maraton.

Hilsen Elisabeth

Om bloggen

LiseWPs billede
Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve års tid...suuuk!

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina