De tre første i mål i 20 dobbelt Ironman i Mexico.

Anette Lund Madsens billede

Så er de tre første kommet i mål i den 20 dobbelte Ironman i Mexico, og desværre var danske Kim Greisen ikke iblandt dem. De tre første var:

Ferennc Szony fra Ungarn i tiden 481:54:10

Schiwon Uwe fra Tyskland med tiden 491:26:02

Greger Sundin fra Sverige med tiden 497:56:41

Kim Greisen har løbet cirka 805 km og den samlede tid er cirka 505 timer. Den nærmeste konkurrent har nu løbet cirka 435 km, så med mindre der sker noget meget drastisk og uforudset, kan vi vist godt regne med, at Kim kommer ind på en flot fjerdeplads.

#1

Anette Lund Madsens billede

Endelig kunne Kim Greisen i nat løbe i mål efter at have afsluttet den 20 dobbelte Ironman med tiden 512 timer 9 minutter og 28 sekunder.
Kim er den første dansker nogensinde der har præsteret dette.

Om bloggen

Anette Lund Madsens billede
Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Olesens billede
  Jeg skriver om løbetræning. Jeg vil dele nyttig viden om løb til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Hvordan vælger du et effektivt løbeprogram. Lær om pulstræning, intervalløb og intervaltræning.
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • Mathiass billede
  Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk