Så skal de lange distancer løbes for at blive klar til HCA Marathon

Martin Bork, Admins billede

Fortræningen til HCA Marathon starter søndag den 5. august for alle, der skal være med i Odenses store løbsfest den 30. september.

Som deltager i et halv- eller helmaratonløb uden at have forberedt sig seriøst er man dårligt stillet på løbsdagen. Langt størsteparten af deltagerne til den 19. udgave af HCA Marathon er da også i fuld gang med træningen frem mod løbet.

Igen i år tilbyder HCA Marathon den ekstra service og hjælp der skal til i de sidste par måneder frem mod selve arrangementet i Odenses gader, for at deltagerne kan få et godt løb – lange træningsture.

 - Vi har rigtig mange løbere, der er glade for tilbuddet om de lange træningsture sammen med andre, og der er derfor stor opbakning omkring vores fællestræning, som er et godt tilbud til såvel begyndere som mere erfarne løbere. Vi organiserer fortræningen for alle, der ønsker at stille op på enten halv- eller helmaraton, fra søndag den 5. august, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

- Der trænes hver søndag til og med den 23. september med start ved Ansgar Anlæg klokken 9. De enkelte træningsdistancer vil kunne ses på vores web-site, hvor der også kan findes nyheder m.m.

- Ved fællestræningen tilbyder vi erfaren assistance over de længere distancer, hvor rutinerede løbere vil sætte tempoet det meste af byen rundt på udvalgte dele af vores smukke maratonrute, siger Torben Simonsen, der oplyser, at træningen er gratis og for alle interesserede. - Vi tager hånd om hele den store flok af løbere, da vi deler dem op i mindre grupper, der så løber i et tempo mellem 4.30 og 6.30 pr. kilometer. Igen i år tilbydes der også en træningsgruppe, der løber 7:00 til halvmaratontræningen.

Der deles væske ud på udvalgte steder, og vi giver også gerne gode råd og tips undervejs i dette træningsforløb.

Til fortræningen er det frivillige, som tager sig af at holde farten undervejs efter de aftaler, der indgås. Og til selve løbet vil HCA Marathon som vanligt også gerne hjælpe deltagerne på vej. – Her er hjælpen endda udvidet til, at der kun er 10 minutter mellem grupperne, hvor det tidligere har været 15 minutter. Fartholderne kan benyttes af deltagerne på både halv-/ som helmaraton.

HCA Marathon afvikles på den første søndag i oktober. Arrangementet omfatter den klassiske maratondistance på 42,195 km, 1/2 maraton på 21,097 km samt MiniMarathon før børn/unge. Igen i år er HCA Marathon vært for de officielle danske mesterskaber i maratonløb, der afvikles som en del af arrangementet.

TILMELDING TIL HCA MARATHON
Er du endnu ikke tilmeldt til HCA Marathon, så kan det med fordel ske inden 1. august, hvor deltagergebyret stiger. Find løbet i løbskalenderen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15644:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up