Lillebælt Halvmarathon er Danmarks bedste løb 2011

Martin Bork, Admins billede

TestTeam fra løbesitet motionslob.dk har i samarbejde med magasinet Aktiv Træning testet og anmeldt en lang række store og populære løb i 2011. Blandt mange rigtig gode løb er Lillebælt Halvmarathon testet som Danmarks bedste løb i 2011. Løbet blev afviklet den 7. maj med 11.000 tilmeldte løbere.

Testløber Anette Lund Madsen fra motionslob.dk skriver i sin anmeldelse af Lillebælt Halvmarathon bla.: ”Intet er overladt til tilfældighederne. Alt er timet og tilrettelagt og går op i en højere enhed. Alt klapper. Hvert år er der forbedringer. Nytænkning. Brug af den sidste nye teknik. Et løb, der er rigt på oplevelser!”

Løbsleder Mads Stryhn er glad for kåringen: ”Det er fantastisk at få stemplet Danmarks bedste løb! Det er vi meget stolte af. Vi har hele tiden haft som målsætningen, at vi vil lave det løb, vi allerhelst selv vil deltage i. Derfor er vi selvfølge glade for udnævnelsen. Vi tror på, at en af grundene til, at vi allerede efter 4. år med så stort et løb får titlen er fordi, vi lytter til, hvad deltagerne siger efter løbet og gør noget ved det.”

Lillebælt Halvmarathon 2012 blev allerede udsolgt kort tid efter tilmeldingen åbnede 30. september. Løbets popularitet er kun steget gennem løbets fireårige liv. L-dag er blandt løbere kendt som dagen hvor tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon åbner. Den dag sidder tusinder klar ved computeren for at sikre sig et af de eftertragtede startnumre.

Lillebælt Halvmarathon er kåret som Danmarks bedste løb i tæt konkurrence med andre gode løb. Heriblandt H.C. Andersen Marathon i Odense og sidste års vinder, Aabenraa Bjergmarathon.

TestTeam tester og anmelder flere løb i 2012 i samarbejde med magasinet Aktiv Træning. ”Det er vores plan at teste en god blanding af nye og tidligere testede løb med en overvægt af nye” – siger Martin Bork fra løbesitet motionslob.dk.

Læs hele anmeldelsen her

#1

Anonyms billede

Ja - man undre sig lidt over den flotte anmeldelse af Lillebælt Halvmarathon 2011. Jeg deltog selv, og vil til dels give jer ret i at Lillebælt Halvmarathon er et godt løb. Men at kalde det for Danmarks Bedste løb, er at skyde noget over målet. Og hvad bygger I det på? I jeres serietest af diverse løb, når i jo blot en lille procentdel af alle de løb som der udbydes i Danmark. 
Så måske I skulle ændre titlen til "Motionslob.dk mener at det er Danmarks bedste"
Jeg er selv bosidende i Aarhus, og I jeres test, har I ikke et eneste Aarhus løb med - helt ærligt!!
Hvad med iFORM Kvindeløb Aarhus, Alt For Damernes Kvindeløb Aarhus, SMUK kvindeløb Aarhus, DHL stafetten Aarhus, Marselisløbet og mange mange flere Aarhus løb.
Få den title ændret i en fart - det vil klæde jer.
NB. I har ifølge jeres hjemmeside testet 25 løb i 2011. Jeg mener at der er mere end 600 motionsløb i Danmark
Mv Marie 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15379:

mots billede

mot

Jeg er tidligere løber og har altid bibeholdt løb da jeg elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk