Gør løbeturen mere behagelig

Martin Bork, Admins billede

Der findes adskillige metoder til at få en bedre løbetur, men for de fleste af os gælder det, at vi gerne vil være ordentligt udstyret, inden vi binder snørebåndene.

Lir til løbeturen

Mobiltelefonen har opnået status som vores faste løbepartner. Vi bruger den til at tracke løbetider, distancer og meget, meget mere. Og siden du alligevel har den med på turen, bruger du sikkert også telefonen som musikafspiller.

Markedet for motions- og træningstilbehør til mobiltelefoner er enormt, så hvad skal man vælge? Det afhænger nok i høj grad af smag og behag, men her vil vi alligevel forsøge at klæde dig godt på med relevant og tjekket motionstilbehør til mobilen.

Armbånd til din telefon

Den første udfordring man som motionsløber bliver stillet overfor, er fastgørelse af sin telefon. Det er ikke hensigtsmæssigt at have telefonen løst i lommen – heller ikke selvom du har lommer med lynlås – da den vil skøjte rundt og på den vis gøre mere opmærksom på sin tilstedeværelse end vi bryder os om.

Derfor skal du starte med at få fat i et armbånd til mobilen. Det sikrer at telefonen er fastspændt og ikke generer dig på turen. Armbåndene findes i mange farver, men alle har de det til fælles, at de ikke påvirker telefonens touch funktion. Du kan få specifikke modelbaserede armbånd, eller nogle, der både passer til iPhone, Samsung, HTC osv.

Musikken skal være trådløs

Da du i sin tid anskaffede din telefon, medfulgte der utvivlsomt et headset. Udfordringen med mobilproducenternes headsets er dog bare, at de 1: ikke lyder specielt godt, 2: ikke sidder specielt godt, og 3: er med ledning. Derfor anbefaler vi, at du skifter dine iPhone eller Samsung producerede headsets ud med et trådløst.

Udover at de både lyder bedre og er mere behagelige, at have i ørerne, slipper du også for at have ledning i telefonen, og det er altså smart.

Vi skal gøre løbeturen til en så behagelig oplevelse som muligt, og ligesom tanken om telefonen, der danser rundt i lommen, er det ikke rart at have en ledning hængende og dingle.

Det bedste motionstilbehør er individuelt

Når det gælder løbegrej, er der ingen facitliste. Det hele er et spørgsmål om personlig smag og hvad man har det bedst med. Derfor er den bedste anbefaling herfra, at du prøver dig frem og selv finder det grej, du har det allerbedst med. Men temmelig sikkert er det dog, at når du først får spændt telefonen fast og trådløs musik i ørerne – ja, så går du næppe tilbage til ledninger og lommeopbevaring.

Rigtig god tur!

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13487:

Alans billede
I like my hobby RC cars. I also to learn Turkish in my spare time. Maglie Fiorentina Bambino

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør