Smuk natur på Mols

Ole Ellings billede

I weekenden tog jeg til Mols Bjerge for at løbe en tur. Jeg kørte hen til nationalparken og løb en lang rute. Naturen derude er smuk og har rigtig meget at byde på både i form at skov og åbent landskab. Som navnet indikerer, er det også et meget bakket, og der er derfor gode muligheder for at få pulsen op.

 

Jeg vil anbefale dette område til hvem som helst. Der er mange forskellige ruter at vælge mellem, og der er derfor noget for ethvert niveeau. Og hvis du også er interesseret i dyr, er der desuden et rigt dyreliv at opleve. Der er blandt andet heste, der går rundt i store folde, som man kan gå og løbe igennem.

Hvis du ikke selv har en bil til at køre til Mols Bjerge, kan du overveje at lease en på https://drivemade.dk/ 

Hav en god løbetur!


Mvh. Ole

Om bloggen

Ole Ellings billede
Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på løberuter i den smukke danske natur, og hvad man kan se frem til at opleve som naturelsker på disse ruter.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14921:

Kurts billede
kort og langdistanceløber største oplevelser Paris og Hamborg marathon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina