Mit første havmaraton

Lars Christiansens billede

Mit første halvmaraton løb jeg, da jeg var 26 år gammel.

I dag er jeg 38, og siden da har jeg løbet adskillige løb. Løb er en af mine store passioner og et sted, hvor jeg kobler af og får clearet hovedet.

Mit næste store mål er at løbe distancen på under 1t. 35min. Det kræver en total omlægning af min træning. Har aldrig været den store intervalløber, men det skal helt sikkert inkorperes mere i min træning, for at kunne holde en højere konstant fart. 

Til dagligt arbejder jeg med skadedyrsservice, så jeg er ofte på farten det meste af dagen, hvilket koster lidt på energikontoen. Så intervaltræningen bliver med sikkerhed en stor fysisk udfordring.

Om bloggen

Lars Christiansens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14870:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk