Motivationen skal tilbage

Hanne Jensens billede

Jeg har løbet on/off i mange år. Prøver at komme ind i vanen igen, håber på lidt motivation.

De sidste 1½ år har jeg især været slem til at at skippe løbet, havde lige en 3 måneders periode i sommers, hvor jeg faktisk holdt den rigtig godt. Så røg jeg desværre fra den igen.

Især efter at jeg skiftede arbejde, så jeg arbejder med hjemmesiden til dagligt kan jeg mærke at jeg virkelig har brug for at få rørt mig. Glæder mig til at læse med og blive inspireret til at få den gode vane tilbage.

 

Om bloggen

Hanne Jensens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • BroncoBobs billede
  Her vil jeg fra tid til anden skrive om min udvikling...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14870:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk