Motivationen skal tilbage

Hanne Jensens billede

Jeg har løbet on/off i mange år. Prøver at komme ind i vanen igen, håber på lidt motivation.

De sidste 1½ år har jeg især været slem til at at skippe løbet, havde lige en 3 måneders periode i sommers, hvor jeg faktisk holdt den rigtig godt. Så røg jeg desværre fra den igen.

Især efter at jeg skiftede arbejde, så jeg arbejder med hjemmesiden til dagligt kan jeg mærke at jeg virkelig har brug for at få rørt mig. Glæder mig til at læse med og blive inspireret til at få den gode vane tilbage.

 

Om bloggen

Hanne Jensens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14921:

Kurts billede
kort og langdistanceløber største oplevelser Paris og Hamborg marathon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina