Dengang jeg var løber

Johan Hansens billede

Det er nok 10 år siden, jeg gennemførte mit første halvmaraton. Til dags dato er det dog også det eneste, som jeg har gennemført. 

Personligt synes jeg at distancen er for lang. Jeg keder mig, når jeg skal løbe mere end 10 km. Heldigvis har jeg styr på kærligheden, hvilket er utroligt vigtigt, når motivationen mangler til løbet. At have støtten hjemmefra, og friheden for den sags skyld, gør det lettere at få snøret skoene og komme ud af døren.

Om bloggen

Johan Hansens billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15344:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk