På med løbeskoene og ud at nyde en fridag

Newrunners billede

I morgen er det fredag d. 22. april, og så er der dømt helligdag for alle pengene. Jeg har længe ventet på en fridag, så jeg glæder mig over den forlængede weekend, som jeg går i møde. Selvom jeg har fri i morgen, har jeg ikke tænkt mig at sove længe og ligge på sofaen hele dagen. I stedet har jeg ambitioner om, at jeg skal finde mine løbesko frem og ud i naturen.

Jeg er stadig en smule øm i benene efter sidste løbetur, men det skal naturligvis ikke stoppe mig. Det er netop lykkedes mig at finde et meget interessant begynderprogram, som jeg forsøger at følge så godt som muligt. Jeg valgte at gå udkig efter et begynderprogram efter et godt råd fra en bruger på Motionslob.dk. Det er dejligt, at man kan hjælpe hinanden og komme med gode råd på den måde.

God forlænget weekend til jer :-)

Links

Om bloggen

Newrunners billede
Jeg er en ny løber med store ambitioner og målsætninger

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up