Tab og vind med samme sind...

sukils billede

I dag vandt jeg, da jeg løb gennem vores skønne hovedstad i strålende solskinsvejr. Som optakt til Copenhagen Marathon, gik jeg i gang med at læse uddrag af den ultimative løbebog af Haruki Murakami, som jeg føler meget sympati for. Han skriver:"Når jeg løber, løber jeg bare. Jeg løber i et tomrum. Eller måske skulle jeg udtrykke det omvendt, jeg løber for at opnå denne fornemmelse af tomrum." Kloge ord fra en forfatter, som enhver maratonløber givet vis vil få et sort udbytte af at læse. Hans andre værker ex. Trækopfuglens krønike, er sgu svært at komme igennem. Hans univers er meget anderledes.... Hans ord og betragtninger i  bogen "Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe" er min løbebibel. Derfor har jeg ikke læst andre løbebøger. Det er unødvendigt smiley. Jeg havde et ønske om at løbe sub3 i dag. Det faldt heldigvis på gulvet, istedet for fik jeg, som sagt, en skøn løbeoplevelse med direkte kontakt til mange tilskuere, modsat idéen om at løbe efter tomrum. Jeg holder af at løbe, helst med en fart på 5:30-6:00 min/km. især når mørket er faldet på. Mit næste delmål er at tabe mig. Det nytter ikke noget at løbe og kun løbe. Nu skal jeg tabe mig i vægt inden d. 9 juni, hvor mit første 24 timers løb starter. Kuren hedder nikotin, koffein, springe et måltid over hver anden dag, kulhydrat i form af energidrik med elektrolytter, proteinpulver, kreatinkur, mindre portioner, nul p-tærter, chips, cola og kager. Undtagen når der er fest og fødselsdag. Det skal ikke gå ud over andre, at man er på slankekur. Denne lynkur skal nedbringe min kampvægt fra 75 kg. til under 70 kg. kombineret med masser af træningspas, der er med til at undertrykke min sultfornemmelse. 5 kg. svarer til 2 indkøbsposer med indhold og hvem gider at løbe med 2 indkøbsposer i 24 timer? Min motivation er høj, er spændt på om det kan holde hele vejen....

mvh. Sukil

#1

Jesper Bos billede

Nikotin????

 

mvh Jesper

#2

sukils billede

Hej Jesper. Jeg ved ikke så meget om ernæring. Tanken med nikotin, er, at det skulle lægge en dæmper på sultfornemmelsen. Ved at indtage nikotin i sin rene form, undgå jeg de andre farlige stoffer som ex. tjære og ect. Jeg har iforvejen et lager, som tidligere ryger  :-) Jeg var nede på under 72 kg. d. 22/5 (i dag 73 kg :-(),  men det er svært at flytte den længere ned, erkender jeg. Alle midler må tages i brug. Koffein, som jeg indtager, i pilleform, da jeg ikke drikker kaffe. Kan jeg ikke bruge i forbindelse med min slankelynkur, da man skal undgå koffein ca. 2 uger før en konkurrence, ellers får man ikke den maximale virkning af dette stof. Som sagt, bliver det næsten umuligt at nå mit mål om at tabe 5 kg. Men lidt er også godt :-) Har du andre gode tips til at tabe sig, så skriv det endeligt. Gode idéer modtages med kyshånd.

mvh. Sukil

#3

Peter Henriksens billede

Hej Sukil

Nikotin og koffein lyder ikke sundt. Stofferne vil også påvirke din søvn, så du ikke restituerer optimalt. Jeg tror, at du vinder mere ved at spise nogle grønsager og droppe pulver og piller - også på kort sigt. wink

Plejer ultraløbere ikke at sige, at de lange løb, skal løbes med hjertet og hovedet? Så tror jeg ikke, du skal bekymre dig så meget om et par kilo fra eller til. 75 kilo er jo i forvejen ikke meget mand. Men hvad ved jeg om den slags... cool

 

Hilsen

Peter

 

 

Læs om barfodsløb, minimalistiske løbesko, Pose Running og løb for sjov: http://piskeben.blogspot.com

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk