Sandhedens øjeblik

sukils billede

Alenetid, det som voksne søger, hvor de kan være sig selv. Under mit lange træningspas i går, som nok var mere af terapeutisk karakter, fandt jeg ud af noget væsentlig om mig selv. Normalt elsker jeg at være alene og løber altid uden musik. Jeg fandt et svar på, hvorfor jeg ikke kan løbe langt.....Min forklaring giver mening, måske ikke for andre. Undervejs gennem de 115 km. i går, tænkte jeg at når jeg løber derude, hvor alt forsvinder, blotter man sig og man står helt nøgen tilbage. Synnet af sig selv kan være skræmmende, derfor ved jeg med mig selv, at jeg aldrig vil være sårbar og bringe mig selv i en situation, hvor jeg ikke er i kontrol. I bund og grund hader jeg mig selv og man skal nok ikke afdække alt. Nogen ting skal man bare lade være. Inden da, havde jeg mange negative tanker, der mest gik i retning af had og hævn. Efter det, var der en rungede sort tomhed. IKKE en tanke, drømme, følelser, kreative idéer, dukkede op. Det var trist, men som sagt også et svar på min søgen. Denne erkendelse tager jeg alvorligt.

 

Jeg skal være mere forbundnet med min omverden og ikke søge i skjul for at få alenetid via ultraløb. Derfor bliver det mit sidste 24 timers løb d. 1. august i Sverige. Jeg vil stadigvæk løbe bare i mindre omfang og i højere grad sammen med andre. Stefan Zweigs "skaknovellen" i kombination med filmen "Apocalypse now" minder lidt om min sanseløse søgen ind i en dybere mørkere sind af destruktiv karakter. Mit narko, det lette flow som efter flere timers løb kunne give "runners high" var forsvundet for lang tid siden. Løb, uden glæde stod alene tilbage.

 

Jeg vil gerne prøve andre ting. Jeg elsker at danse, men har aldrig lært det? Ja, danselektioner må erstatte ultraløb i fremtiden. En andet vitalt projekt er at komme til Himalaya. Når jeg har rundet base camp 1. på Mount Everest slutter min rastløshed/søgen og jeg vil få fred med mig selv. PS. efter opstigningen, håber at jeg kan løbe hele vejen ned ad bjerget :-)

 

Sidste indslag kommer efter mit løb i Skövde!

 

mvh. Sukil

#1

Anonyms billede
Hvor flot og vildt skrevet! Stor genkendelse. Stor indsigt og erkendelse du der har fået. Min vej ud af netop ensomhedsfølelsen ved løb var...... At søge fællesskabet . Lol!

#2

sukils billede

Tak for din respons. Jeg smiler......

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk