PR

sukils billede

I dag efter den sidste fælles marathon træning med Sparta, sad jeg og drak vand/energidrik efter et godt løb. Pludselig tænkte jeg, at jeg kunne lige løbe rundt på deres tartanbane på bare fødder. Som sagt så gjort. Efter en runde på banen (400m) viste mit Garminur et snit på 2:40 min/km. Det kom som en positiv overraskelse, at jeg nu kan løbe ligeså hurtigt med bare fødder som med sko på de korte distancer.

 

Det, at løbe med bare fødder, er efterhånden et sjovt indslag i min træning, som jeg bruger i ny og næ. Det, at lære en ny måde at løbe på, giver altid ekstra fed positiv energi. Jeg havde overvejet at løbe Copenhagen Marathon i år på bare fusser, heldigvis må jeg gemme denne udfordring til en anden gang, da jeg skal til fest dagen før og må nøjes med at heppe på, de få, der har valgt at gennemføre løbet med bare fusser.

 

Iøvrigt mente min kone, at det var en selvopfundnet distance og syntes nok at det var fjollet/latterlig med min nye PR på 400 meter distancen på bare fødder :-(

 

 

mvh. Sukil

#1

Jeppe Poulsens billede

Hej Suki!

 

Jeg var med på ruten i dag. Var du ikke med på hold 8? Det var en topfed tur. Held og lykke på søndag.

#2

sukils billede

Hej Jeppe

 

Jeg løb med hold 3. Du må have forvekslet mig med en anden:-) På søndag skal jeg heppe. Turen til Skovshoved var en god tur og det er altid suveræn at løbe med Sparta!

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk